Annonce
Ugeavisen Kolding

Mad leveret direkte til døren: Cyklende madudbringning melder sin ankomst i Kolding

Fra onsdag er det muligt for koldingenserne at bestille mad via Wolt-app'en og få takeaway leveret direkt etil døren af de karakteristiske blå cykelbude. PR-foto
Fra onsdag den 12. maj kan koldingensere få bragt lokal restaurantmad til døren, når Wolt åbner for levering i byen. 26 restauranter er allerede registrerede på platformen.

Kolding: Snart kan koldingenserne få leveret deres foretrukne restaurantmad lige til døren af de blå cykelbude fra Wolt, som onsdag den 12. maj åbner for takeaway-bestillinger via app'en.

- Vi er utrolig glade for at kunne åbne i Kolding, som vi længe har haft i kikkerten. Det er skønt, at det nu endelig kan lade sig gøre, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang, siger Søren Meier Svendsen, general manager i Wolt Danmark, i en pressemeddelelse.

Lige nu er Wolt ved at indgå samarbejdsaftaler med restauranter i Kolding og vil allerede fra onsdag have 26 restaurantpartnere klar på platformen. En af dem er det otte måneder gamle grønne spisested Kål&Co i Slotsgade 13.

Annonce

- Vi har allerede oplevet en del efterspørgsel på onlinebestillinger og levering, så da Wolt meldte sin ankomst til byen, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle prøve det af på deres platform. Vi både tror og håber på, det kan generere en masse ekstra bestillinger, og at vi kan nå ud til en masse nye kunder, siger Matthias Nielsen, som er ejer af Kål&Co.

På udkig efter bude

Med Wolts ankomst til Kolding betyder det samtidig, at virksomheden er på udkig efter nye kræfter, som har lyst til at trampe i pedalerne og bringe mad ud.

- Vi har allerede et rigtig stærkt hold af kurérpartnere klar til opstarten og regner med at tilknytte endnu flere over de kommende måneder, siger Søren Meier Svendsen.

Wolt i Kolding kommer til at have åben for levering mellem klokken 16.00 og 21.00 alle ugens dage.

Om Wolt

Wolt, der er grundlagt i Finland, kom til Danmark i 2017 med København som den første by på landkortet.

Siden har madudbringningstjenesten udvidet til Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Lyngby/Gentofte, Roskilde, Vejle og Randers.

Dermed bliver Kolding den 10. danske by, hvor Wolt opererer.


Vi har allerede oplevet en del efterspørgsel på onlinebestillinger og levering, så da Wolt meldte sin ankomst til byen, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle prøve det af på deres platform.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce