Annonce
Ugeavisen Kolding

Maskinhandlerforening sætter pris på Rasmus

Indehaver hos PN Maskiner Torben Petersen (tv), legatmodtager Rasmus Bohlbro Skou, værkfører hos PN Maskiner Carsten Johnsen, direktør i Dansk Maskinhandlerforening Klaus Nissen og næstformand i Dansk Maskinhandlerforening Lars Søndergaard. PR foto
Annonce

Kolding: Rasmus Bohlbro Skou har fået Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat. Dansk Maskinhandlerforening var derfor forleden forbi Rasmus Skous arbejdsplads, PN Maskiner i Troldkær mellem Kolding og Jels, for at overrække foreningens legat.

Begrundelsen for legatet er, at Rasmus Bohlbro Skou har gennemført sin uddannelse på talentspor, hvilket betyder, at 25 procent af undervisningen er på et højere niveau end det obligatoriske. Og svendeprøven endte med et 12-tal.

Rasmus købte for et års tid siden hus med sin kæreste i Kolding. Men han er opvokset på et landbrug og har også været i gang med at uddanne sig til landmand. Men han skiftede kurs og har uddannet sig til landbrugsmaskinmekaniker.

- Med hensyn til fremtiden har jeg ikke de store planer om at ændre noget lige nu. Jeg er rigtig godt tilfreds med at være her hos PN Maskiner. Jeg har speciale i traktorer og entreprenørmaskiner, men det er også en god udfordring at blive sendt ud til en presser, der er gået i stykker i høsten, siger Rasmus Bohlbro Skou i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce