Annonce
Ugeavisen Kolding

Mere bilvask på abonnement: Wash World bygger nyt ved Kolding Storcenter

Wash World åbner ny vaskehal over for Kolding Storcenter. I forvejen driver Wash World en vaskehal længere nede ad Vejlevej over for Lidl. Billedet er fra åbningen af den første Wash World i Kolding. PR-foto
Snart åbner en ny afdeling af Wash World i Kolding. Konceptet tilbyder bilvask på abonnement.

Kolding: I tre år har man kunnet vaske sin bil på abonnement hos Wash World på Vejlevej 132.

Den mulighed har så mange koldingensere benyttet sig af, at firmaet bag nu åbner endnu en vaskehal. Denne gang på den modsatte side af Vejlevej over for Kolding Storcenter, hvor blandt andet Rema 1000 og Power åbnede sidste år.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på den lidt utraditionelle beslutning om at placere to vaskehaller på den samme vej. Men dels er vi blevet taget rigtig godt imod i Kolding, og dels kan den nye placering lige over for Storcentret simpelthen ikke være bedre. Bedømt på populariteten af den eksisterende vaskehal kan vi konstatere, at kundegrundlaget i høj grad er til stede i Kolding, og derfor forventer vi, at der er plads til begge lokationer, siger vicedirektør i Wash World, Martin Olesen, i en pressemeddelelse.

Den nye vaskehal får adressen Vejlevej 251, og hallen tilbyder både abonnementsordning og enkeltvaske.

Byggeriet er gået i gang, og vaskehallen forventes at åbne i slutningen af april. Dermed bliver den en af over 100 vaskehaller, som Wash World har åbnet de seneste år i både Danmark, Sverige og Norge.


Dels er vi blevet taget rigtig godt imod i Kolding, og dels kan den nye placering lige over for Storcentret simpelthen ikke være bedre.

Martin Olesen, Wash World


Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce