Annonce
Ugeavisen Kolding

Michael og Randi vil bygge eksklusive huse til store familier

De indtil videre to nye huse er indrettet med detaljer som biopejs, viktualierum, overdækket terrasse, vinkøleskab og meget mere. Michael og Randi Andrew Nordsøn har selv stået for indretningen og har indgået et samarbejde med bolighuset Werenberg, som på billedet her har leveret møbler til huset, der kan købes indrettet. Foto: Steffen Nielsen
Sidste år solgte Michael Nordsøn et stort antal lokale boliger fra til det landsdækkende ejendomsselskab Thylander Gruppen. Nu vil han i stedet bygge omkring ti store huse om året til sammenbragte familier.

Kolding: Da Michael Nordsøn i 1992 købte sin første ejendom og begyndte at leje boliger ud, var der typisk cirka 30 mennesker i kø til en lejlighed. Men med årene blev køen kortere og kortere, og i 2019-20 oplevede han, at der ofte blot var en eller to henvendelser på en lejlighed.

Derfor besluttede han i starten af 2020 at sælge sine mange ejendomme fra til det store ejendomsselskab Thylander Gruppen. En beslutning, som han blandt andet har truffet, fordi han mener, at der bliver bygget alt for mange boliger i samme størrelse og samme prisleje i Kolding.

- Jeg takker vorherre for, at jeg fik solgt, for hvem skal bo i alle de huse? De bygger og bygger, og det er alt sammen to-tre-værelsers i samme prisleje lige under 10.000 kroner, siger han.

Annonce

Bygger til de sammenbragte

Det varede dog ikke lang tid, før Michael Nordsøn igen fik lyst til at arbejde med ejendomme, og sidste år gik han sammen med sin hustru Randi i gang med at udvikle et nyt koncept under navnet RMA-Huse.

- Det gik op for mig, at der er ingen, der bygger til de sammenbragte familier, hvor begge har to-tre børn, forklarer han.

Michael og Randi Nordsøn har derfor i første omgang købt fem byggegrunde, hvor der skal opføres store 5 og 6-værelsers villaer med god plads til hele familien. Villaerne skal både kunne købes og lejes, og ægteparret har indgået en aftale med bolighuset Werenberg, så husene kan overtages møbleret.

Husets centrale rum er køkken-alrummet her, hvor Michael og Randi Andrew Nordsøn har taget plads. Foto: Steffen Nielsen

Ambitionen er, at RMA-Huse fremover skal opføre 10-12 huse på over 160 kvadratmeter i et prisleje på 15-18.000 kroner om måneden. Og det ser umiddelbart ud til, at efterspørgslen er stor nok, mener Michael Nordsøn.

- Vi har fået over 25 henvendelser på det første hus. Det havde vi slet ikke troet med den høje pris. Og vi har endda fået flere henvendelser fra folk, som gerne vil have, at vi bygger dem endnu større, siger han.

Gennemgående i de nye huse er en række messing-detaljer. Privatfoto
De to første huse er opført på Gefionvej og Birkesøen i det nordøstlige Kolding. I alt har Michael Nordsøn foreløbigt købt fem byggegrunde. Foto: Steffen Nielsen


Jeg takker vorherre for, at jeg fik solgt, for hvem skal bo i alle de huse? De bygger og bygger, og det er alt sammen to-tre-værelsers i samme prisleje lige under 10.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce