Annonce
Ugeavisen Kolding

Middelfart Sparekasse har fundet ny direktør til Kolding-afdeling

- Kolding er en spændende by i god udvikling, og jeg kommer til en velfungerende afdeling, hvor der både i forhold til privat- og erhvervskunder sker en positiv udvikling. Den vil jeg gerne bidrage til, siger den nye afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding, Jette Rosenberg. Foto: PR
Jette Rosenberg er ny afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding.

Kolding: Der er ikke nogen tvivl om, at den første uge i marts er en travl uge for Jette Rosenberg. Mandag den 1. marts havde hun første arbejdsdag som afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding. Senere på ugen fylder to af husets fire teenagere år. Og så er det også ugen, hvor der for alvor bliver der sat gang i byggeriet af familiens nye sommerhus.

Jette Rosenberg siger goddag til Middelfart Sparekasse efter 28 år i Vestfyns Bank og Fynske Bank. De seneste 16 år har hun været leder af Fynske Banks afdeling i Middelfart.

- Jeg var klar til at prøve noget nyt. Jeg kan godt lide, når virksomheder tager ansvar i deres lokalsamfund, for eksempel ved at bakke op om foreningslivet og nærværet til både kunder, kolleger og omverdenen, siger den 48-årige afdelingsdirektør om jobskiftet.

Annonce

En større ledelsesmæssig opgave

I Kolding bliver hun leder af en af sparekassens største afdelinger. 25 kolleger er samlet på Buen 7 i byen, hvor Middelfart Sparekasse har haft til huse siden 1992.


Jeg kan godt lide, når virksomheder tager ansvar i deres lokalsamfund, for eksempel ved at bakke op om foreningslivet og nærværet til både kunder, kolleger og omverdenen.

Jette Rosenberg


I Middelfart Sparekasses hovedsæde i Middelfart er administrerende direktør Martin Baltser meget tilfreds med at have fået Jette Rosenberg med på holdet.

- I Middelfart kender vi Jettes egenskaber både på det forretningsmæssige, ledelsesmæssige og menneskelige plan. Jeg er sikker på, at hun evner at sætte de samme kvaliteter i spil i Kolding, siger Martin Baltser.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce