Annonce
Ugeavisen Kolding

Midlertidige toiletter er på plads i Borchs Gård

En vogn med tre toiletter er midlertidigt stillet op i Borchs Gård, mens den store renovering af parkeringspladsen står på. PR-foto

Kolding: Nu er det igen muligt at træde af på naturens vegne i Borchs Gård.

I øjeblikket er pladsen ved at gennemgå en omfattende renovering, og i den forbindelse er de gamle toiletbygninger blevet revet ned. Derfor har der i en periode ikke været mulighed for at benytte et offentligt toilet på den travle parkeringsplads.

Nu er der dog stillet en toiletvogn op til de trængende gæster i bymidten, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Vognen indeholder tre toiletter og står ved smøgen mellem Borchs Gård og Helligkorsgade.

I forbindelse med renoveringen af Borchs Gård vil der blive indrettet nye permanente toiletter i den bygning, som senest har huset en skrædderforretning i smøgen mellem Borchs Gård og Helligkorsgade. I alt kommer der tre toiletter, alle handicapegnede.

- Vi har jævnligt hørt, at en del borgere ikke brød sig om at bruge vores gamle toiletter i Borchs Gård, som også havde en del år på bagen. Nu får vi tre nye toiletter lavet i materialer, som er lettere at rengøre og vedligeholde, siger landskabsarkitekt i Kolding Kommune Thomas Thinghuus i pressemeddelelsen.

Renovering af Borchs Gård ventes afsluttet i midten af juli, og senest på det tidspunkt afløses toiletvognen af de nye permanente faciliteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce