Annonce
Ugeavisen Kolding

Midtbyen får gratis juleparkering

Kolding Kommune åbner igen i år op for gratis parkering i midtbyen i juletiden. Foto: Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: På udvalgte dage omkring jul bliver det igen i år muligt at parkere bilen på de kommunale betalingspladser i Kolding midtby, uden man skal have pungen frem.

Kolding Kommune tilbyder betalingsfri juleparkering på betalingspladserne fredag den 20. november, lørdag den 21. november, fredag den 27. november og alle lørdage herefter frem til jul, samt i perioden fra torsdag den 24. december til fredag 1. januar, begge dage inklusiv.

- De senere år har vi tilbudt betalingsfri juleparkering for at gøre det ekstra attraktivt at besøge og handle i midtbyen op til jul. Det gør vi også i år og vi holder fast i de oprindeligt fastsatte datoer, selvom coronaen har ændret ved nogle af de planlagte aktiviteter som for eksempel julemandens ankomst, fortæller afdelingsleder hos Kolding Kommune, Heine Fischer Møller.

De 195 kommunale betalingspladser i Kolding midtby er fordelt mellem Borchs Gård, Hyrdestræde, Låsbybanke og Ny Vestergade. På de øvrige godt 2.000 kommunale p-pladser er det i forvejen gratis at parkere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce