Annonce
Ugeavisen Kolding

Midtbyen mister stor boligbutik

Decorate Shop forlader Jernbanegade i Kolding senest med udgangen af september. Butikken har netop startet ophørsudsalg. Foto: Louise Lauritsen
Decorate Shop i Jernbanegade har startet ophørsudsalg og lukker senest med udgangen af september - måske før.

Kolding: Den store bolig og livsstilsbutik Decorate Shop, som har ligget i Jernbanegade i Kolding siden november 2015, har startet ophørsudsalg. Det skete i torsdags, hvor meldingen om lukningen kom fra butikkens indehaver Morten Broløs. Han begrunder ophøret med den generelle negative udvikling i detailhandlen.

- Nu er det slut. Vi lukker ikke butikken på grund af coronakrisen, men det er den, der får kniven drejet rundt i såret. Det var i forvejen trange år for vores branche, og inden coronakrisen lukkede vi tre af vores butikker. Selvom detailhandlen får hjælp af regeringen, får vi ikke dækket alt, og jeg tror fortsat, at det vil være tungt, når coronakrisen er ovre, forklarer Morten Broløs.

Decorate Shop talte indtil for nylig syv fysiske butikker og havde 40 ansatte. Men sidste år valgte kæden at lukke den ene af de to butikker i Aarhus samt forretningerne i Randers og Silkeborg. Nu kører butikkerne i Kolding, Horsens og Vejle også med ophørsudsalg.

- Vi har valgt at lukke de butikker, der ikke kører med overskud. Men vi skal ikke skabe noget tumult her under coronakrisen. Derfor har vi sat gang i et stille og roligt ophørsudsalg, og vi holder butikken åben, indtil der ikke er flere varer i butikken, eller udlejer finder en ny lejer. Det tror jeg dog ikke, kommer til at gå hurtigt i denne tid, og så bliver vi her, indtil lejekontrakten udløber ved udgangen af september, siger Morten Broløs.

Butikken i Kolding kører ophørsudsalg, hvor alle varer er nedsat med 20 procent.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce