Annonce
Ugeavisen Kolding

Mindeord: Børge var altid hjælpsom og hverdagens helt

Børge Vogensen
Annonce

Kolding: Teddy Schønberg skriver dette mindeord over Børge Vogensen, Bramdrupdam.

Bramdrupdams tidligere glarmester Børge Vogensen er død. Børge Vogensen er efter en kort sygdomsperiode død 79 år gammel torsdag aften den 18. juni. Allerede inden de blev gift, startede Børge og Erna glarmester-virksomhed sammen på Gl. Stationsvej i Bramdrupdam. Senere i takt med virksomhedens succes flyttede de til Påbyvej i Bramdrupdam. I perioden fra 1979 til 1986 blev der opført haller på Albuen i Kolding. De fungerede som fjernlager og udlejning indtil for 18 år siden, hvor Bramdrupdam Glarmesterforretning A/S blev flyttet til disse lokaler, og samtidig overtog sønnen Jan forretningen. Erna og Børge gik på pension.

Børge Vogensen var fantastisk til at holde hjertelige og vedkommende taler, når der var fest. Han legede og spillede meget med sine børnebørn. Titlen som yatzykonge passede fint til ham, det var en sjælden gang, han ikke nåede at slå yatzy.

Børge rummede alle typer mennesker, som han modtog med åbne arme. Han var altid hjælpsom og hverdagens helt. Lions Bramdrupdam nød i rigtig mange år godt af hans engagement. Lions Bramdrupdams 40 års jubilæums bilnøglelotteri i 2019, her var Børge en gudsbenådet sælger af sponsorater på bilen og efterfølgende med salget af lodseddelkuverter, han udtrykte, at det var noget af det sjoveste, han havde været med til i alle Lions årene.

Byfesterne i Bramdrupdam har også nydt godt af Børges hjælp. Han viste samtidig stor interesse for Bramdrupdams lokalhistorie.

Han elskede at tøffe småfløjtende rundt i klipklapper i området ved sommerhuset i Juelsminde. Gran Canaria er blevet grundigt udforsket, da øen har haft besøg af Erna og Børge over 50 gange. Børge elskede de stunder, hvor hele familien var samlet. Børnebørnene stod Børges hjerte nær.
Børge efterlader sig hustruen Erna og børnene Pia, Tage og Jan, svigerbørnene Ruben, Irene og Dorte, børnebørnene Julie, Christian, Cathrine, Victor og Amanda.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce