Annonce
Mindeord

Mindeord: Formand for stort boligselskab er død

Formand for Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding, Kjeld Vellier, er død. Arkivfoto: Henrik Kastenskov

Kolding: Næstformand i Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding Allan Aistrup og kundechef Michael Herold Domea Servicecenter Syd skriver følgende mindeord om afdøde formand for Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding Kjeld Vellier, Lunderskov.

Det er med sorg, at vi har modtaget beskeden omkring Kjeld Velliers alt for tidlige bortgang. Kjelds indsats for udviklingen af Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding gennem mange år har været markant senest med opførelsen af byggeriet Remisen på Ndr. Ringvej i Kolding med 84 lejemål til nu på det seneste, at have stået i spidsen for opstarten på byggerierne af 29 lejemål i Christiansfeld – Christiansfeld Gamle Skole og byggeriet i hjertet af Kolding midtby Klostergården med 92 lejemål.

Hans gåpåmod og utrættelige indsats for at skabe bedre og billigere boliger til borgerne i Kolding Kommune smittede af på alle, han mødte på sin vej. Man skulle stå tidligt op for at følge med Kjeld, og han skulle nok sikre at holde os alle i ørerne og huske os på det, vi havde lovet at yde og levere.

Før Kjeld Vellier blev formand for Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding i 2014, var han i en årrække formand for BSB Lunderskov. Endvidere var Kjeld formand for afdelingen Lunderskov Byhuse, en post han har været valgt til siden 2015.

Ellers har Kjelds store interesser været Dronning Dorothea Teatret i Kolding, hvor han har været aktiv frivillig, og han arbejdede også aktivt omkring det at undgå madspild, hvor man modtog mad fra butikker til gratis uddeling til de borgere, der havde behov for dette. En af Kjelds absolut største passioner var fotografering, hvor han var en aldeles god og efterspurgt portrætfotograf, og han bestred en stor viden omkring de forskellige kameraer m.m.

I mange år havde Kjeld og Sille campingvognen fast placeret i Vemmingbund ved Sønderborg, og der havde Kjeld en båd, hvor han dagligt tog ud for at fiske og røgte ruser m.v. Vores tanker går i øvrigt til familien – Sille og børn.

Grundet den nuværende Coronakrise vil urnenedlæggelsen alene ske i stilhed, men man må meget gerne betænke de efterladte ved at donere en sidste hilsen til Kjeld Vellier på følgende kontonummer: 7930 – 0001341891 i stedet for blomster og kranse.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce