Annonce
Ugeavisen Kolding

Minimumsnormeringerne skal i spil

Læserbrev: Vi er alle på en eller anden måde berørte af de skærpede restriktioner, der er i Kolding Kommune både som forældre, erhvervsliv, ældre, børn og unge. Og det er noget af en prøvelse. Frustrationerne er store, og det betyder også, at vi er hurtigere til at pege fingre af hinanden i forhold til at kunne placere skyld.

Vi kender endnu ikke de endegyldige konsekvenser af hvad, men bekymringerne for vores børn og unge, handicapområde og ældre er store. Vores børn og unge savner deres venner, legeaftaler og at komme i børnehave og skole. Vores ældre savner deres pårørende og de fællesskaber, de plejer at være en del af.

Det er ikke godt for den mentale trivsel at være isoleret fra venner eller familie. Selvom pædagoger, lærere og ansatte i sundhedssektoren og pleje- og omsorgssektoren løber rigtig stærkt for at passe på, undervise og tage sig af os, så ligger der en rigtig stor opgave og venter. For det kræver også en fælles indsats at få løftet den mentale trivsel og sundhed.


Vores børn og unge savner deres venner, legeaftaler og at komme i børnehave og skole. Vores ældre savner deres pårørende og de fællesskaber, de plejer at være en del af.


I SF synes vi, at det også kræver en kommunal fælles indsats at kunne løfte de opgaver og det ansvar, der ligger her. Så måske er det tid til at kigge på en løsning i forhold til allerede nu at kunne sætte de vedtagne minimumsnormeringer i spil, så pædagoger og lærere har de nødvendige varme hænder til at kunne gøre det både i daginstitutioner, folkeskoler og klub- og fritidstilbud? Tidlig indsats betaler sig – det ved vi alle!

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce