Annonce
Ugeavisen Kolding

Mit Univers: 2017 bliver dit vildeste år. Hvis du vil?

Casper Edens

Du er ekstremt heldig, fordi du lever i en tid med mange muligheder. Og i en verden hvor du kan bevæge dig, der hvor du vil hen. Men selvom du er så heldig - og du har valgmuligheder i livet, vælger du ikke at følge din drøm. Ligesom mange andre? Du har det jo fint nok.

Men du lever i komfortzonen. Og ja, den er svær at komme ud af. Det er jo skræmmende at springe ud i det. At leve det liv, du drømmer om. Men hvis du nu går med en drøm i maven? Stor eller lille? Hvorfor så ikke arbejde for, at den drøm bliver realiseret?

Tre udfordringer

Du kan gøre det umulige. Hvis du altså vil. Derfor har jeg tre opfordringer til dig:

1. Er der noget i dit liv, som ikke gør dig glad - så kom ud af det . Jeg var ikke glad for min uddannelse. Faktisk frastødte jeg den. Og derfor droppede jeg ud.

2. Giv dig selv en udfordring . Jeg var altid den stille dreng i klassen. Men sidste år udfordrede jeg mig selv og holdte oplæg for forsamlinger på mere end 300 personer.

3. Spring ud i det! Også selvom det kan virke skræmmende. Som 22-årig startede jeg endnu en virksomhed. Vi var to iværksættere med en drøm i maven. I dag er vi 22 ansatte i en virksomhed i kraftig vækst.

Jeg er glad

Ja, 2016 var et vildt år for mig! I dag lever jeg det liv, jeg altid har drømt om. Vigtigst af alt: Jeg er glad.

Skal 2017 være dit vildeste år? Så bekæmp status quo! Lad vær med at nøjes. Du har alverdens muligheder foran dig. Udnyt dem og sørg for at 2017 bliver fantastisk. Og at det bliver dit år.

Ja, 2016 var et vildt år for mig! I dag lever jeg det liv, jeg altid har drømt om. Vigtigst af alt: Jeg er glad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce