Annonce
Ugeavisen Kolding

Mit Univers: Kom ud og omfavn dit netværk !

Laura Ovesen. klummeskribent.
Annonce

For mange byder januar på udsalg, kick-start af nytårsforsæt og anledning til at spekulere over det kommende år. Men som studerende er måneden oftest lig med eksamensstress og mange (ofte ensomme) timer ved skrivebordet. Jeg har nu erfaret mange eksamensmåneder og kan derfor understrege vigtigheden af sociale aktiviteter.

Som tilflytter og studerende i Kolding har jeg oplevet vigtigheden af at engagere sig i det sociale liv. Eftersom jeg har valgt at træde tilbage som formand for de Studerendes Råd Kolding på SDU, skal jeg nu mere aktivt søge mit sociale netværk. Jeg har derfor spurgt mig selv, hvem er mit netværk?

Som studerende på SDU har jeg gjort brug af mange forskellige netværk, der har gjort en enorm forskel for mig som studerende og min tilknytning til Kolding. Men jeg nærmer mig afslutningen af mit studie, og jeg bevæger mig væk fra min beskyttede boble på SDU. Jeg har derfor besluttet mig for at opsøge et mere professionelt netværk, men som studerende kan det være udfordrende at få økonomien til at hænge sammen med et højt kontingent til et professionelt netværk. I min søgen efter et mere "studievenligt" netværk poppede Ladies First netværksgruppen op, og den 11. januar deltog jeg på mit første netværksmøde. Det var en rigtig positiv og inspirerende oplevelse. Motivationen for at deltage på mødet var forskellig; "fordi jeg er tilflytter og gerne vil udvide mit netværk i Kolding", "jeg søger sparring og inspiration". Min egen refleksion heraf mindede mig om, at motivationen for at deltage i et netværk ikke nødvendigvis afgør værdien af det enkelte netværk.

Jeg startede selv til crossfit, da jeg havde hørt godt om træningsformen, men jeg har oplevet, at den sociale del af sporten betyder mindst ligeså meget for mig. Mit netværk udgør derfor de seje crossfittere fra Mejeriet i Kolding - men også håndboldtøserne fra SDU Sports damehold og for fremtiden kvinderne fra Ladies First Koldinggruppen? og måske er jeg også med i dit netværk?

Det er helt klart for mig, at Kolding byder på mange forskellige spændende netværk - blot du tør opsøge og engagere dig i dem!

Kolding byder på mange forskellige spændende netværk - blot du tør opsøge og engagere dig i dem!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce