Annonce
Ugeavisen Kolding

Modetøj fra Paris, London og Milano: Susann åbner ny tøjbutik i Østergade

Det er Nordicals, som har stået for at udleje lokalet i Østergade 1A, som tidligere har huset Triple M. Navnet på butikken, Nöel, udtales Nøl, og i forretningen finder man tøj i størrelserne 36 til 42. Susann Sommer står selv for at købe tøjet hjem fra blandt andet Paris, London og Milano. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Tøjbutikken Nöel har fredag første åbningsdag i lokaler i Østergade. Bag den nye butik står Susann Sommer, som har mange års erfaring som selvstændig, er uddannet stylist og håber at skabe en butik, hvor alle føler sig velkomne.

Kolding: Fredag klokken 12.00 står Susann Sommer klar til at kunne invitere de første kunder inden for i sin nye tøjbutik, Nöel, i Østergade 1A, som tidligere har huset Triple M.

- Nu har jeg virkelig knoklet den seneste måned med at få alt gjort klar både fysisk her i lokalet, men også at få dampet tøj, hængt på bøjler og alt sådan noget, så nu glæder jeg mig bare til at åbne, siger Susann Sommer.

Hun står selv for at købe tøjet hjem til butikken, hvor hun særligt kigger mod Paris, London og Milano, og så køber hun en begrænset mængde hjem hver gang.

Annonce

- Jeg køber seks af hver model i forskellige størrelser hjem, fordi jeg godt kunne tænke mig, at det er sådan, at man ikke oplever at se flere andre i den samme trøje, når man går ud herfra, forklarer Susann Sommer, som foruden tøjet også forhandler lidt brugskunst i butikken:

- Jeg vil gerne kunne tilbyde noget andet, end man ellers finder i midtbyen, og så håber jeg jo bare, at jeg får skabt en butik, hvor alle føler sig velkomne og har lyst til at komme og handle, siger Susann Sommer.

Bred erfaring

Susann er oprindeligt uddannet frisør og har været selvstændig med egne saloner i både Vejen og Rødding, indtil hun for tre år siden måtte lægge saksen på hylden som følge af en bilulykke.

- Så jeg har brugt de sidste par år på at kæmpe mig tilbage, og så kunne jeg begynde at mærke allerede tilbage omkring juletid, at nu var jeg ved at være klar til at kaste mig ud i at være selvstændig igen, siger Susann Sommer.

Butikslokalet er i to etager, hvor der nederst er fokus på tøj i mange forskellige mere kraftige farver, og på den øverste finder man tøj i mere douchede farver. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

I løbet af de seneste år har hun desuden taget en uddannelse som stylist, og da hun også savnede kontakten med kunder, virkede det oplagt for hende, at det blev tøjbutik, hun skulle starte.

- Så jeg håber også, at jeg vil kunne hjælpe folk til at finde det helt rette tøj til dem, for det er klart det vigtigste for mig, og det, der er mode for mig. At man finder noget, som passer til den, man er, og ikke bare noget som er moderne lige nu, siger Susann Sommer.

Foruden den fysiske butik planlægger Susann også at etablere både hjemmeside og webshop.

- Men nu skal jeg lige lande godt i lokalerne her først, siger Susann Sommer smilende.

Nöel har åbnet tirsdag til fredag fra klokken 11.00 til 17.30, lørdag fra klokken 10.00 til 14.00. Søndag og mandag har butikken lukket.


Jeg køber seks af hver model i forskellige størrelser hjem, fordi jeg godt kunne tænke mig, at det er sådan, at man ikke oplever at se flere andre i den samme trøje, når man går ud herfra.

Susann Sommer
Annonce
Ugeavisen Kolding

Godt nyt til Koldings bilister: Midtbyen får 350 nye p-pladser

Annonce
Ugeavisen Kolding

Coding Pirates starter igen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Bagedyst-vinder skal spille med i Kolding-families musical

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Sara sælger stilfuldt modetøj i Kolding - og hendes svage side er købekager fra Dancake

Ugeavisen Kolding

Millionpulje skal sikre mere vild natur i Kolding Kommune svarende til 4000 fodboldbaner

Ugeavisen Kolding

Klumme: Kan lokale aktioner gøre en forskel?

Ugeavisen Kolding

Mie vil skabe podcast-miljø for byens unge: Hvis de kan i København, kan vi også i Kolding

Ugeavisen Kolding

Parklumme: Har I skænderier om de samme emner igen og igen – uden at komme videre?

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Tid til rhododendron

Ugeavisen Kolding

Glem nu ikke de mindste børn

Ugeavisen Kolding

Mild pengeregn over beboerne i 19 bydele i Kolding: Se her hvem der får del i årets pulje

Ugeavisen Kolding

Det bliver den vildeste sommer i Kolding i mange år: Få overblikket over de mange aktiviteter

Ugeavisen Kolding

Udvider med 350 kvadratmeter og 5000 varenumre: Forhandler af autoudstyr flytter i nye lokaler på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Pengeregn over lokale foreninger og ildsjæle: Løvens Hule-arrangement på Posthuset var en succes

Ugeavisen Kolding

Ka' du li' is - så har Ugeavisen brug for dig!

Annonce