Annonce
Ugeavisen Kolding

Mor og datter åbner ishus og cafe ved Slotssøen

Heidi Maria Schlünsen og hendes datter Mille vil sammen stå for driften af Ishjørnet i Fredericiagade. De glæder sig over beliggenheden ned til Slotssøen, og så håber de også, at besøgende på plænen foran Koldinghus vil lægge vejen forbi. "Jeg håber på en sommer med mange på græsset oppe ved slottet, og jeg kunne også forestille mig, at jeg får en slags kioskfunktion til sommer, så jeg søger nok også en alkoholbevilling, så jeg kan sælge nogle drikkevarer og også kan lave for eksempel irish coffee," siger Heidi Maria Schlünsen. Foto: Steffen Nielsen
Lørdag åbner den nye isbutik Ishjørnet i Fredericiagade. I løbet af foråret vil indehaver Heidi Maria Schlünsen også indrette en cafe med søudsigt i lokalerne.

Kolding: Udsigten fra Heidi Maria Schlünsens nye lokaler i Fredericiagade 18 fejler mildest talt ikke noget.

Fra den lille butik kan man kigge ud over Slotssøen, og det er netop den placering, der er hovedårsagen til, at Maria Schlünsen har valgt lokalet til sin nye isbutik, som hun åbner på lørdag.

- Beliggenheden for enden af Kærlighedsstien kan jo ikke være bedre, og det virker også, som om kommunen er opsat på at få noget liv hernede ved Søterrassen, siger hun.

Navnet på den nye isbutik bliver Ishjørnet, og ud over Heidi Maria Schlünsen selv kommer også hendes datter Mille til at stå fast i isbutikken. Fra åbningen lørdag byder de på både gammeldags isvaffel, pindeis og filterkaffe, mens sortimentet senere hen vil blive udvidet med blandt andet milkshake, slushice, espresso, pandekager og kage.

Annonce

Indretter mormorstue

I første omgang er det kun det lille butikslokale ud til Fredericiagade, der åbner, men senere vil Heidi Maria Schlünsen også indrette et cafelokale bag butikken -  eller en mormorstue, som hun selv kalder det.

Med den lille cafe, som vil få plads til 20-25 gæster, håber hun at kunne gøre Ishjørnet til en forretning, der også tjener penge uden for højsæsonen.

- Og hvis der er efterspørgsel efter det, så er jeg jo kogekone, og så kan vi også svinge noget suppe over disken, siger hun.

Tidligere har Heidi Maria Schlünsen blandt andet også drevet ishuset i Legeparken og kiosken i Slotssøbadet, så det at drive en isbutik er langt fra fremmed for hende.

- Det er tredje gang, jeg prøver det, så jeg er ikke så bange for det, siger hun.

Fra starten vil Ishjørnet have åbent hver dag fra 12-18, men Heidi Maria Schlünsen forventer at udvide åbningstiden i løbet af foråret i takt med, at vejret bliver bedre, og issulten stiger.


Beliggenheden for enden af Kærlighedsstien kan jo ikke være bedre, og det virker også, som om kommunen er opsat på at få noget liv hernede ved Søterrassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce