Annonce
Ugeavisen Kolding

Mor til tre åbner salon i Kolding midtby: Mette-Marika laver små kunstværker på negle

Mette-Marika Kallan har lavet negle i syv år på hobbyplan. Nu åbner hun sin egen neglesalon i Låsbygade. Den hedder Nail it by MM. Foto: Louise Lauritsen
Mor til tre bliver selvstændig med egen neglesalon i Kolding midtby.
Annonce

Kolding: Hun har taget et langt tilløb, for med tre børn i huset skal der mere end mod til at gå fra et fast job som handicapmedhjælper til at blive selvstændig med egen neglesalon.

Men det er, hvad 32-årige Mette-Marika Kallan nu gør, for tirsdag 3. marts slår hun dørene op til sin salon Nail it by MM, som åbner i egne lokaler hos frisør Hair Freak i Låsbygade 4.

Her kan man få lavet negle på almindelig vis, men Mette-Marika tilbyder også nailart. Det vil sige, at hun kan dekorere neglene, så de kommer til at ligne små kunstværker. Og kun fantasien sætter grænser, for der er næsten ikke den ting, Mette-Marika ikke kan lave på en negl.

- Jeg har lavet negle i syv år. Det begyndte med, at en veninde og jeg hyggede os og havde det sjovt med det.

Det viste sig dog hurtigt, at Mette-Marika havde et talent for at dekorere negle, og hun blev flere gange opfordret til at forfølge drømmen om at arbejde med negle på fuld tid.

- Jeg har lige været på barsel, så nu skulle det være. For 24-timers vagter, hvor man nogen gange er væk i flere døgn, passer ikke med en lille baby.

Jeg hører til dem, der tilbyder lidt mere i form af nailart. Så man må gerne komme med en ide, for jeg tager altid en udfordring op. Det er ikke alle, der kan lide at designe og sidde og lave små krummelurer, men jeg elsker det.

Annonce

Nailart

Mette-Marika har valgt at åbne sin egen neglesalon, fordi det giver hende frihed til at udvikle forretningen og paletten af tilbud. Samtidig håber hun at blive udfordret af kunderne.

- Jeg hører til dem, der tilbyder lidt mere i form af nailart. Så man må gerne komme med en ide, for jeg tager altid en udfordring op. Det er ikke alle, der kan lide at designe og sidde og lave små krummelurer, men jeg elsker det, og jeg vil gerne lave noget andet end det traditionelle, fortæller Mette-Marika.

Hun er ikke i tvivl om, at der nok skal komme masser af kunder i butikken.

- Vi er alle blevet meget mere bevidste om selvforkælelse og om at gøre noget ud af os selv. Et sæt nye negle eller ny lak trækker lige lidt op på selvtilliden, og det er et fedt boost at give sig selv.

Nail it by MM har åbent alle hverdage og lørdag.

Mette-Marika Kallan

32 år, gift, mor til tre børn på 9, 6 og 1 år. Familien bor i Taulov.

Tidligere handicapmedhjælper.

Åbner salon Nail it by MM tirsdag 3. marts.

Neglesalonen ligger i Låsbygade 4 i egne lokaler hos frisør Hair Freak.

www.nailitbymm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce