Annonce
Ugeavisen Kolding

Nanna sælger rideudstyr og kæledyrsfoder: - Det er bare fedt at leve af det, jeg brænder for

Nanna Jønsson har mange forskellige varer på hylderne i sin butik, der hedder Icehorse Deluxe, lidt uden for Kolding. Hun fortryder på ingen måde, at hun sprang ud i det for et år siden. Foto: René Aunsbjerg Fogh
For et år siden sprang Nanna Jønsson ud som selvstændig forretningsdrivende inden for primært rideudstyr til islænderheste. Siden da er det gået rigtig fint, men nu vil hun gerne udbrede kendskabet til butikken, hvor hun også sælger hunde- og kattefoder.

Kolding: Under coronapandemien eksploderede salget af islænderheste i Danmark, og derfor har Nanna Jønsson ramt noget af en guldgrube med sin webshop og fysiske butik, der henholdsvis går under navnene Topreiterdanmark.dk og Icehorse Deluxe.

Begge steder er det, den 34-årige kvinde sælger, primært rettet mod islænderryttere. Men med kvalitets hunde- og kattefoder samt tilskud og plejeprodukter til de mindre, firbenede husdyr håber Nanna Jønsson, at hun kan trække byfolk, der ikke lige har en hest, ud til gården og butikken på Eltangvej 191.

- Jeg har egentlig avlet varmblodsheste i 18 år, så det var tilfældigt, at jeg kom i gang med islandske heste for tre år siden. I forbindelse med corona blev jeg opsagt fra mit daværende job, og så opstod tankerne, om jeg skulle springe ud i et nyt eventyr. Jeg kom frem til, at jeg ville tage chancen, fordi jeg har villet åbne en butik i mange år, og så købte jeg først webshoppen, og siden åbnede butikken her, fortæller Nanna Jønsson, der stammer fra Rødding, men er flyttet til Kolding for tre år siden.

Annonce

Ligger godt placeret

Siden hun tog springet, er det da også gået ganske godt. Nanna Jønsson har nemlig tredoblet omsætningen på syv måneder sammenlignet med den omsætning webshoppens forrige indehaver præsterede på et år.

- 80 procent af omsætningen kommer fra webshoppen, så jeg vil meget gerne have mere gang i butikken, men heller ikke mere, end jeg kan klare det hele selv. Jeg kan heldigvis mærke, at kunderne kommer stille og roligt, og jeg mener da også, at placeringen af butikken her tæt på motorvejen er helt perfekt, for vi har mange kunder fra både Fyn, Nord- og Sydjylland, siger Nanna Jønsson, der sætter stort fokus på god vejledning og kundeservice.

Åbent hus

Nanna Jønsson markerer, at hun har haft butikken i et år, den 14. maj med et åbent hus fra klokken 9.30 til 13.00. Der vil være pølser på grillen, noget at drikke, gode tilbud, og så kommer der besøg fra to forskellige foderkonsulenter.

Nanna Jønsson er 43 år og kommer fra Rødding. Hun har været foderkonsulent og arbejdet i en rideudstyrsforretning i otte år.

- Jeg har den butik i Danmark med mest Topreiter-udstyr, og så er jeg også den eneste, der forhandler mærket Kidka, som laver islandsk strik til både rytter og hest. Jeg kender og har afprøvet alle de mærker, jeg forhandler, så folk skal aldrig tvivle på, hvor de skal gå hen for at få den rette vejledning i forhold til deres islænder, siger hun.

Ud over at passe butik og webshop bruger Nanna Jønsson også kræfter på at holde foredrag, mens hun også ind imellem pakker hele butikken ned og tager den med ud til forskellige ridestævner. Og det hele foregår med den største glæde.

- Det er bare fedt at leve af det, jeg brænder for, understreger hun.

Nanna har den butik og webshop med allermest Topreiter-rideudstyr. Derudover sælger hun tøj til islænderryttere, foder til heste, katte og hunde og meget andet. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Ugeavisen Kolding

Mild pengeregn over beboerne i 19 bydele i Kolding: Se her hvem der får del i årets pulje

Annonce
Ugeavisen Kolding

Pengeregn over lokale foreninger og ildsjæle: Løvens Hule-arrangement på Posthuset var en succes

Annonce
Ugeavisen Kolding

Ka' du li' is - så har Ugeavisen brug for dig!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Udvider med 350 kvadratmeter og 5000 varenumre: Forhandler af autoudstyr flytter i nye lokaler på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Lokal taekwondo-kæmper hev guldet hjem

Ugeavisen Kolding

Håndboldspillere serverer is i lokal isbutik

Ugeavisen Kolding

Hansen Seest holder åbent hus

Ugeavisen Kolding

Ny udstilling i Nicolai Gården

Ugeavisen Kolding

Skole OL i Seest Idrætspark

Ugeavisen Kolding

Bæredygtighedshuset holder 1-års fødselsdag

Ugeavisen Kolding

Nyt udendørsbassin i SlotssøBadet

Ugeavisen Kolding

Marcus modtog medalje foran H.M. Dronningen

Ugeavisen Kolding

Anja kokkererer og står bag disken i madforretning på 27. år: Drikker et par kander kaffe og mange dåsecolaer hver dag

Ugeavisen Kolding

Forretningen blomstrer for millioner hos lavpris-havecenter: Bedste resultat nogensinde

Ugeavisen Kolding

Nanna sælger rideudstyr og kæledyrsfoder: - Det er bare fedt at leve af det, jeg brænder for

Annonce