Annonce
Ugeavisen Kolding

Natalie blev mor og ville væk fra hverdagens hamsterhjul: Nu har hun startet egen indretningsvirksomhed

Natalie Kristensen har de seneste uger været en del af et iværksætterforløb hos Business Kolding, hvor hun blandt andet har haft tilknyttet en mentor, som har hjulpet hende med mange af de praktiske ting og svaret på mange af de spørgsmål, man står med, når man starter på egen hånd. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Siden slutningen af sin barsel i juli har Natalie Kristensen arbejdet på at få sin nye virksomhed, Decorated, stablet på benene. Her vil hun tilbyde indretningshjælp til både private og virksomheder.

Kolding: Måneder på barsel gav Natalie Kristensen god tid til at tænke over, hvad hun godt kunne tænke sig, at hendes fremtidige arbejdsliv skal byde på. Derfor tog hun i slutningen af sin barsel i juli beslutningen om, at nu ville hun starte virksomhed på egen hånd.

- Det var en ret stor beslutning for mig, fordi jeg egentlig aldrig på den måde har tænkt, at jeg skulle være selvstændig, og jeg havde sådan set også et godt job, som jeg var glad for, siger Natalie Kristensen og forklarer videre:

- Men efter jeg blev mor, kunne jeg mærke, at jeg godt kunne tænke mig at arbejde med noget, hvor jeg kom lidt væk fra det det klassiske hamsterhjul og selv blev herre over min egen tid, og fik den frihed, der følger med det, siger Natalie Kristensen.

Annonce

Godt fra start

Derfor valgte hun at starte sin virksomhed Decorated, hvor hun tilbyder indretningshjælp til både private og erhvervskunder, hvad end det drejer sig om hele hjem, der trænger til et nyt udtryk, eller et enkelt rum i huset, som man gerne vil have friske øjne på.

- Jeg oprettede mit CVR-nummer for en lille måned siden, så det er stadigvæk meget nyt for mig, og der er mange ting at holde styr på, men jeg synes, at jeg er kommet godt fra start. Jeg har også allerede fået nogle kunder ind, og det er da med til at give lidt selvtillid, siger Natalie Kristensen smilende.

I de seneste uger har hun desuden været tilknyttet et iværksætterforløb hos Business Kolding, som blandt andet betød, at hun har haft en mentor tilknyttet, som har kunnet svare på alle de mange spørgsmål, der ofte opstår, når man er ny iværksætter.

- Der har samtidig været et par andre på det forløb, som også lige er startet selv, så det har været rigtig fint, at der har været nogen at sparre med. For det er jo også lidt de samme udfordringer, vi står med, siger Natalie Kristensen.

Annonce

Fokus på det funktionelle

Natalie er oprindeligt uddannet inden for marketing, men hun har, siden hun var ung, haft en stor interesse for indretning. Hun har desuden tidligere haft arbejde i et møbelhus, og det var særligt her, at hun kunne mærke, at det var indretning, hun godt kunne tænke sig at arbejde med.

- Jeg har nok altid været glad for indretning og har altid gået meget op i det, og da jeg så fik arbejde i et møbelhus, skubbede det bare til den interesse, siger Natalie Kristensen og forklarer videre, at hun ser det som en fordel, at hun er vant til at arbejde med netop marketing:

- Selvom det er lidt grænseoverskridende at skulle ringe ud nu, fordi det jo er mig selv og mine kompetencer, jeg skal sælge, og det er jeg trods alt ikke vant til, siger hun.

Jeg oprettede mit CVR-nummer for en lille måned siden, så det er stadigvæk meget nyt for mig, og der er mange ting at holde styr på, men jeg synes, at jeg er kommet godt fra start. Jeg har også allerede fået nogle kunder ind, og det er da med til at give lidt selvtillid.

Selvom livet som selvstændig stadigvæk er nyt for Natalie, så har hun gjort sig mange tanker om, hvilken retning hun godt kunne tænke sig at drive sin virksomhed.

- Det vigtigste for mig er, at det er til en pris, hvor alle kan være med, og at der er fokus på, at indretningen skal være funktionel. Så hvis man eksempelvis ikke er typen, der hver dag står op og redder sin seng, så skal man heller ikke have en masse pyntepuder til sengen i soveværelset, siger Natalie Kristensen og fortsætter:

- Jeg er ikke i det her for at skulle tjene en helt masse penge. Det er ikke det, der driver mig. Det er bare helt personligt vigtigt for mig, at jeg har det sjovt med det, jeg laver, og at jeg samtidig kan være med til at hjælpe nogle mennesker med at få det hjem, de godt kunne tænke sig, siger Natalie Kristensen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Grundlæggeren af Dansk Auto Logik er død

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Sdr. Bjert Kro løber igen med fornem gastronomi-pris: - Nu drømmer vi om en plads i Michelin-guiden

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Historisk bro skal renoveres i Kolding midtby

Ugeavisen Kolding

SF glemte kvinderne

Ugeavisen Kolding

Keramisk værksted holder juleåbent

Ugeavisen Kolding

Sæt kryds i kalenderen: Grøn kommer til Kolding til sommer

Ugeavisen Kolding

Café Paraplyen runder 30 år og serverer gratis pandekager

Ugeavisen Kolding

På eventyr i Zambia: Familie fra Lunderskov overnattede på krokodillefarm og var på nat-safari

Ugeavisen Kolding

Nicolai skal være fyrtårn under lysfestival

Ugeavisen Kolding

Kammerorkester spiller adventskoncert i Brændkjærkirken

Ugeavisen Kolding

Tillykke med de 50! Koldinghus hylder kronprinsesse Mary med kæmpe udstilling

Ugeavisen Kolding

Kom med inden for på chokoladefabrikken: Marianne kan fejre 30 julesæsoner med Ole Chokolade

Ugeavisen Kolding

Bæredygtigt julemarked er kommet for at blive

Ugeavisen Kolding

Kolding får endnu et kviktestcenter - åbner torsdag morgen nord for byen

Ugeavisen Kolding

Birkemose-ildsjæl hædres med pris

Ugeavisen Kolding

Bramdrup Kirke sætter fokus på den usynlige sorg

Ugeavisen Kolding

Julemærkemarchen er tilbage på Hotel Koldingfjord

Ugeavisen Kolding

Koldingensisk ultraløber er nu indehaver af fire verdensrekorder i Guinness World Records: - Det giver blod på tanden

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Bæredygtig juledekoration

Ugeavisen Kolding

Under corona-lockdown i Vietnam fik Martin en god idé: Nu har han startet egen fitness-virksomhed

Ugeavisen Kolding

23 nye byggegrunde klar til salg i smuk natur

Ugeavisen Kolding

Klumme: Den næstekærligste by

Ugeavisen Kolding

Kasper Asgreen nomineret til Danmarks største idrætspris: - Det er en stor ære

Annonce