Annonce
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Læserbrev: Skal forvaltningen kunne foretage beslutninger uden om politikkerne i sager, der i bund og grund handler om politik.

Nej, sagde vi i SF, da punktet om en orientering af reorganisering i SFO skulle ske på dagens møde i Børne- og Uddannelsesudvalget.

Et punkt der ville forringe tilbuddene i SFO-regi i centerbyerne i de uger, hvor Kolding Kommune har behovsåbent.

Annonce

Punktet blev begrundet med et skriv om, at det kan styrke det pædagogiske i tilbuddet, men når Jonas på 9 år tropper op i SFO´en og møder Alexander og Mia på 6 år – de eneste to andre børn den dag, så er det, at der sker mulighed for inklusion. Det er det, pædagoger kan, det er det, pædagoger er gode til, så jeg ved, at når Jonas, Alexander og Mia går hjem, så har det været en god dag med et pædagogisk indhold, der har styrket både det individuelle, men også det sociale.

Kolding Kommune er en stor kommune, og der er løbende udstykket byggegrunde, og her har børnefamilierne bygget og flyttet til.

Daginstitutionerne og skolen i de enkelte centerbyer er blevet en del af salgstalen - men med denne orientering, ville det så ikke lige gælde, når der er behovspasning.

I SF kan vi ikke være med til, at man som forældre i Christiansfeld, Lunderskov eller Vamdrup, skal køre sit barn til Kolding, hvis der er behov for pasning i ferieperioden.

En by som Kolding, skal sikre servicetilbud i centerbyerne – også når det gælder pasning af børnene i ferieperioderne.I SF kan vi ikke være med til, at man som forældre i Christiansfeld, Lunderskov eller Vamdrup, skal køre sit barn til Kolding, hvis der er behov for pasning i ferieperioden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce