Annonce
Ugeavisen Kolding

Nice Beauty lukker butikken i Kolding: Kunne ikke generere overskud

Sådan så det ud, da Nice Beauty åbnede butik i Østergade i Kolding i april 2016. Med udgangen af 2020 lukker forretningen igen. Arkivfoto. Louise Lauritsen
Har overvejet at flytte forretningen til Kolding Storcenter.
Annonce

Kolding: Knap fem år i Kolding midtby blev det til for butikken Nice Beauty, som har sidste åbningsdag 23. december.

Butikken åbnede i april 2016 i lokaler, hvor herretøjsbutikken Solid havde holdt til. Derefter blev forretningen bygget om, så den var butik ud mod Østergade og en frisør- og skønhedssalon i den bagerste ende.

Nice Beauty er ejet af online-forretningen NiceHair.dk, som sælger hår-, skønheds- og hudplejeprodukter, og driver en lignende butik i Esbjerg, som fremover bliver den eneste.

- Vi lukker butikken i Kolding, da vi efter fem år ikke har formået at generere et overskud, og vi flere gange har overvejet at ændre konceptet eller flytte til storcenteret, men i stedet har vi besluttet at lukke og have fuld fokus på butikken i Esbjerg samt onlineforretningen, fortæller stifter af NiceHair.dk Tonny Bruun.

Han vil ikke afvise, at webshoppen kunne finde på at dukke op som fysisk butik i Kolding igen.

- Vi arbejder stadig på forskellige koncepter til den fysiske handel og kan ikke udelukke, at vi dukker op i Kolding eller andre steder i fremtiden, siger Tonny Bruun.

Ophørsudsalget er startet, og gavekort eller tilgodebevis til butikken vil fortsat kunne benyttes i butikken Nice Beauty Esbjerg.


Vi arbejder stadig på forskellige koncepter til den fysiske handel og kan ikke udelukke, at vi dukker op i Kolding eller andre steder i fremtiden, siger Tonny Bruun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce