Annonce
Ugeavisen Kolding

Nicolai åbner igen efter tre måneders stilhed

Snart er kulturkomplekset Nicolai klar til igen at tage imod besøgende. Børnene må dog vente lidt med at komme i Nicolai for børn igen. Foto: Peberman
Tirsdag den 9. juni kan Nicolai atter åbne døren for gæster og foreninger. Nicolai for børn må dog fortsat vente lidt.
Annonce

Kolding: Normalt er der masser af liv i Nicolaigården og Nicolaikomplekset, men i cirka tre måneder har der været usædvanligt stille, mens kulturinstitutionen har været coronalukket.

Nu er Nicolai så klar til snart at slå dørene op igen. Det sker tirsdag den 9. juni, hvor man igen kan opleve udstillinger i Nicolai Kunst & Design, foreningerne kan gøre brug af lokalerne i komplekset, og Bygning 5's brugere kan arbejde på deres projekter.

Allerede tirsdag den 2. juni er medarbejderne på kontoret hos Nicolai Kultur på deres pladser og klar til at tage imod henvendelser og spørgsmål og sparring inden for normal åbningstid. - Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af alle vores brugere igen og til, at der kommer til at summe af liv, musik og kunst i lokalerne. Alle lokaler er blevet udstyret med håndsprit og nye retningslinjer for brug, så selv om det er en ny virkelighed, kan vi åbne dørene, og det er det vigtigste. Derudover står alle medarbejdere klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå tvivl om de nye retningslinjer, siger leder af Nicolai Kultur Mette Strømgaard Dalby i en pressemeddelelse.

Annonce

Fortsat lukket i Nicolai for børn

Det eneste hus i komplekset, der endnu ikke kan åbne, er Nicolai for børn, da det kategoriseres som et legeland, og det er derfor lukket ved lov.

- Desværre kommer Nicolai for børn ikke med i denne omgang, men vi åbner, så snart vi kan, og vi vil rigtig gerne have åbent i sommerferien, hvor vi ved, at der er mange børnefamilier hjemme, men det skal også være trygt og sikkert at komme i huset, siger Mette Strømgaard Dalby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce