Annonce
Ugeavisen Kolding

Nicolai Bio byder på dansk film og sms-snak med folkene bag

Nicolai Bio viser den danske film "Harpiks" torsdag den 12. december. Efter filmforevisningen bliver der lejlighed til at stille spørgsmål via sms til folkene bag filmen. Der vil desuden være livetransmission fra Dagmar Teatret i København, hvor filmfolkene og formentlig også nogle af filmens stjerner som Githa Nørby og Sofie Gråbøl vil være. Filmfoto
Annonce

Kolding: Torsdag den 12. december kl. 19 blænder Nicolai Bio op for en filmatisering af Ane Riels anmelderroste bog "Harpiks", og ikke nok med det, men der bliver også mulighed for at stille spørgsmål via sms til nogle af folkene bag filmen. Det sker via en livetransmission fra Dagmar Teatret i København rundt til biografer i hele landet. Instruktøren er Daniel Borgman, og mon ikke, der også vil være nogle af skuespillerne til stede, som tæller en række prisvindende, danske stjernenavne som Peter Plaugborg, Ghita Nørby, Sofie Gråbøl og Amanda Collin.

Filmen foregår langt inde i en skov, hvor en lille familie på tre bor og har vendt den moderne civilisation ryggen for at skærme deres datter - spillet af stortalentet Vivelil Søgaard Holm - fra omverdenen. Den kan således vække mindelser om “Captain Fantastic” fra 2016, som gav Viggo Mortensen en Oscarnominering for sin hovedrolle.

Billetter kan købes på nicolaibio.dk, og selve filmen varer 94 minutter. Der vil desuden være en almindelig visning af filmen mandag den 16. december ligeledes kl. 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce