Annonce
Ugeavisen Kolding

Nicolai for børn inviterer til kreativ online vinterferie

Deltagerne kan sende billeder af deres kreationer til nicolai@kolding.dk, så kan de opleves i Nicolai Gården i forbindelse med fejringen af billedkunstens dag den 17. marts. Foto: PR
Annonce

Kolding: Nicolai for børn præsenterer i samarbejde med Ungdomsskolen, Kolding Naturskole og Jazz i Trekanten online-workshoppen "vildt nok!" i vinterferien.

Her viser Nicolai for børn, hvordan man former dagens dyr, mens Kolding Naturskole fortæller om dyret, og Jazz i Trekanten søger for lyde og det musikalske.

Det hele sker kl. 11.00 fra tirsdag den 16. februar til fredag den 19. februar på Nicolai for børns facebookside og Nicolai Kulturs Youtube-kanal.

Modelleringen sker med modellervoks, men man kan også bruge trylledej, hjemmelavet modellervoks, ler eller man kan tegne dagens dyr.

- Vi mener, det er vigtigt, at børnene får mulighed for at udfolde deres kreative evner. Derfor laver vi denne workshop online i vinterferien, hvor der normalt er rigtig mange gæster i vores hus, men da vi ikke kan åbne de fysiske døre, så slår vi op for de digitale i stedet for, så Koldings børn kan få inspiration og udfolde deres fantasi, siger leder af Nicolai Kultur, Mette Strømgaard Dalby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce