Annonce
Ugeavisen Kolding

Nicolai for børn vil fortsat være lukket hen over sommerferien

Fra uge 33 åbner Nicolai for børn delvist. Her vil det være muligt for skoler og institutioner at booke tid tre hverdage om ugen. Private vil blive lukket ind i weekenden, hvor døren dog kun vil være åben én af dagene. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce

Kolding: Sommerferiens regnvejrsdage vil ikke kunne tilbringes i børnekulturhuset Nicolai for børn. Selve huset vil nemlig fortsat være lukket, fordi krav til afstand og desinfektion gør det til en stor udfordring at genåbne stedet.

Men selvom der altså vil være adgang forbudt i børnekulturhuset, vil nogle af aktiviteterne fortsætte. Kulturudvalget har mandag morgen nemlig godkendt, at Nicolai for børn kan flytte ned i Legeparken fra uge 27 og til og med uge 32, hvor skolerne holder sommerferie. Det fortæller kulturudvalgsformand Jesper Elkjær (R).

- Rent rengøringsmæssigt og logistisk vil Nicolai for børn blive et meget begrænset og enormt ressourcekrævende tilbud, fordi der er så store krav til rengøringen. Det ville blive nødvendigt at spritte af hele tiden, hvis børnene skulle have lov til at bevæge sig frit rundt, så derfor giver det god mening at flytte det ned i Legeparken, siger Jesper Elkjær.

Nicolai for børn vil kunne indtage Legeparken fire dage om ugen fra klokken 10.00 til 15.00 med base i et af madpakkehusene.

Efter sommerferien vil Nicolai for børn-huset genåbne delvist, og i september vil politikerne tage stilling til, om stedet skal have lov til at åbne helt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce