Annonce
Ugeavisen Kolding

Nordic Art slår dørene op i Søndergade

Håndværkerne knokler for at få butikken klar til åbning. Kenneth Andersen er manden bag Koldings største tattoo-studie, Nordic Art, som slår dørene op på lørdag 8. september i Søndergade 16-18. Foto: Louise Lauritsen

Kæmpe tattoo-studie og frisørsalon åbner i Søhestens gamle lokaler på lørdag. Det fejres med fest og musik i gaden.

Annonce

Kolding: Der er varmet op til en gedigen fest, når Nordic Art Tattoo Kolding er klar til at vise sine nye lokaler frem i Søndergade. Butikken flytter fra den anden side af gågaden til Søhestens tidligere lokaler, som er blevet gennemrenoveret, og samtidig skifter forretningen navn til Nordic Art.

På samme adresse kommer frisørsalonen Pure Remy til at ligge, og de to forretninger får fælles indgang.

- Det bliver Danmarks største tattoo shop, og vi glæder os så meget, til at vise de nye lokaler frem, fortæller Kenneth Andersen, der ejer og driver Nordic Art Tattoo og frisørsalonen.

Han har en tilsvarende forretning i Esbjerg.

Det bliver plads til hele 14 tattoo-båse på den nye adresse, og samtidig åbner Kenneth Andersen et akademi, hvor unge tegne-talenter kan blive uddannet til tatovør via en to-årig uddannelse.

I frisørforretningen er der ansat to frisører og en kosmetolog.

Annonce

Xander og Uso spiller

Åbningsfesten foregår i Søndergade 16-18 og ude på gaden fra kl. 12 til 20 på lørdag 8. september.

Her vil være hoppeborg, slush ice, fadøl og helstegt pattegris til alle. Samtidig kommer kunstnerne Xander, USO, Christian Brøns og Fazli og sørger for musikken. Ind imellem vil DJ Emil Wigan underholde ved mikserpulten. Endelig lover Kenneth Andersen, at der vil være forskellige konkurrencer og gode rabatter at komme efter på dagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce