Annonce
Ugeavisen Kolding

Nu genåbner Legeparken - men mange aktiviteter er fortsat lukket

Børnehavebørnene fra daginstitutionen på Agtrupvej/Brunebjerg har haft nogle dejlige uger i Legeparken. Nu rykker de hjem igen, og så åbner legepladsen igen for offentligheden. Arkivfoto: Søren Gylling
Børnehavebørnene er rykket ud af Legeparken, så nu kan legeredskaberne igen bruges af alle. Men de bemandede fornøjelser er fortsat lukket ned.

Kolding. Så kan de mange børn og voksne, der holder af en tur i Legeparken, godt begynde at glæde sig igen.

Efter at Legeparken i nogle uger har været omdannet til børnehave for daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg, så rykker de cirka 30 børn og ansatte nu hjem i deres vante omgivelser igen, fordi der er blevet plads nok til alle, efter at Sundhedsstyrelsen har sænket afstandskravene fra to til en meter.

Børnehavebørnene har i corona-ugerne i Legeparken benyttet de tre madpakkehuse og legepladsen, som derfor har været spærret af for alle andre.

Vi har ikke bemandingen på plads til at kunne åbne fuldt op endnu.

Mette Strømgaard Dalby, leder af Legeparken

Annonce

Sendt hjem endnu

Men Legeparken åbner ikke i sædvanlig forstand, fortæller parkens leder og leder af Nicolai Kultur Mette Strømgaard Dalby.

Alle de bemandede aktiviteter, som er de små mooncars, bådene i søen, toiletterne, madpakkehusene, grillfaciliteterne og toiletterne vil nemlig fortsat være lukket land.

- For vi har ikke bemandingen på plads til at kunne åbne fuldt op endnu. Legeparken kører med kun ganske få faste medarbejdere og derudover mange unge i aktivering. Men de unge er fortsat sendt hjem, fordi beskæftigelsesindsatsen stadig er lukket ned på grund af coronasituationen. Under normale omstændigheder har vi tre-fire på vagt i hele åbningstiden fra morgen til aften, og det er også dem, som står for rengøringen, forklarer Mette Strømgaard Dalby.

Men legeredskaberne man må gerne benytte, og afspærringstapen omkring dem fjernes senest på mandag. Derudover skal man naturligvis overholde hygiejnereglerne, afstandskravene og det gældende forsamlingsforbud, når man opholder sig i parken.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce