Annonce
Ugeavisen Kolding

Nu kan frisøren komme hjem til dig: Midtbyfrisør har sat salonen på hjul

Salon Xkronas nye rullende frisørsalon kører ud i hele Trekantområdet i tidsrummet fra 10.00 til 20.00 eller efter aftale. Man kan booke bilen ved enten at ringe til salonen eller via onlinebooking. Privatfoto
Inspireret af coronakrisen har Salon Xkrona i Kongebrogade investeret i en stor varebil og indrettet den til kørende frisørsalon, så man fremover vil kunne blive klippet på sin egen matrikel.

Kolding: I løbet af den seneste måned har kunder hos Salon Xkrona i Kongebrogade kunnet gøre brug af et helt nyt koncept, nemlig en rullende frisørsalon, som gør det muligt at blive klippet i sin egen indkørsel, præcis når man har tid til det.

- Hele tanken er, at det skal være endnu lettere for folk at blive klippet, når det lige passer dem. Det kan enten være, hvis man har skæve arbejdstider, men også hvis man eksempelvis er dårligt gående og ikke har så nemt ved at komme frem og tilbage, siger Mohammad El Eter, som er indehaver af Salon Xkrona.

Ideen til at etablere den rullende frisørsalon opstod allerede tilbage i 2018, hvor Mohammad også startede den fysiske salon i Kongebrogade. Travlhed satte dog ideen i bero, indtil coronakrisen og nedlukning for alvor ramte frisørbranchen.

- Det gjorde, at vi havde tid til at få det hele på plads, og så er det også en rigtig smart coronavenlig løsning, fordi man jo så har salonen for sig selv, og man skal ikke ud blandt andre mennesker, siger Mohammad El Eter.

Indretningen af frisørvognen er komplet med vaskestation og kaffemaskine, og det er muligt at betale med både Dankort og MobilePay. Vognen er beklædt med træpaneler, og spotlys giver de optimale forhold for frisøren, som både klipper og barberer.

Planer om udvidelse

Indtil videre har der ifølge Mohammad Ed Eter været godt gang i bookingerne, og det er både unge, familier og ældre, der har valgt at benytte sig af konceptet.

Frisørvognens mange kørte kilometer har derfor også givet folkene bag mod på endnu mere.

- Vi kommer til at fortsætte med det også efter corona, fordi vi kan se, at der er en efterspørgsel på det. Vi kunne også godt tænke os at udvide med flere vogne, så vi på længere sigt kan dække mere af landet, siger Mohammad El Eter.

Frisørvognen kører indtil videre primært ud i hele Trekantområdet i tidsrummet fra 10.00-20.00. Man kan læse mere om konceptet på Salon Xkronas hjemmeside.

Frisørvognen er indrettet med både spotlys og træ på vognens sider. Man har både mulighed for at blive klippet, men også for at få trimmet skægget. Privatfoto


Vi kan se, at der er en efterspørgsel på det. Vi kunne også godt tænke os at udvide med flere vogne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv

Annonce