Annonce
Ugeavisen Kolding

Nu kan man snart igen låne bøger på Koldingbibliotekerne

I Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup er der nye åbningstider. I den første periode af genåbningen er det ikke tilladt for borgerne at benytte bibliotekerne uden personale til stede. De nye åbningstider kan ses på bibliotekets hjemmeside koldingbib.dk/åbningstider. Foto: biblioteket
Mandag den 18. maj bliver det igen muligt at låne bøger på Kolding Bibliotek. Bibliotekerne i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup vil i denne første fase have begrænsede åbningstider.
Annonce

Kolding: Fra mandag den 18. maj åbner Koldingbibliotekerne igen for udlån af bøger og andet materiale. Bibliotekerne er med i genåbningen af Danmark, men i den første tid vil der være begrænsninger på, hvad man kan på bibliotekerne. Åbningen er koordineret med myndighedernes retningslinjer for genåbning af bibliotekerne. På Koldingbibliotekerne bliver det muligt at låne og aflevere i det tidsrum, der er personale på bibliotekerne.

Det vil ikke være tilladt at opholde sig på bibliotekerne for at studere, holde møder, bruge pc’erne, deltage i arrangementer og så videre i denne del af genåbningen. Bibliotekspersonalet kan heller ikke tilbyde længere søgninger på litteratur sammen med borgerne på biblioteket, men hjælper gerne via telefon.

- Når vi åbner på mandag, bliver det i en skrabet udgave, der kun tillader udlån og aflevering. Et godt råd til borgerne er at bestille bøger hjemmefra, så står de klar på afhentningshylden, når man kommer, siger bibliotekschef Pia Henriette Friis i en pressemeddelelse.

Borgerne kan nemt reservere bøger og andre materialer på bibliotekets hjemmeside, eller endnu nemmere i bibliotekets app ”Biblioteket”. I app’en er det også nemt at få et overblik over reserveringer, afhentningsbeskeder og afleveringsfrister. Foto: biblioteket
Annonce

Vent med aflevering

For at undgå kø ved afleveringsautomaten de første dage, opfordrer biblioteket til, at man venter med at aflevere, hvis det er muligt, eller benytter den udendørs afleveringsautomat på parkeringspladsen ved Behrensvej. Der er nemlig over 40.000 bøger og andre materialer udlånt til borgerne lige nu, som venter på at blive afleveret.

Biblioteket forlænger også perioden med gebyrfrihed frem til den 15. juni, så borgerne har god tid til at få afleveret materialerne igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce