Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny actionpark åbner i Kolding

Søren Madsen har opkøbt området her for at udvide Funky Monkey Park med en ny actionpark, der åbner 1. juni. Foto: Steffen Nielsen

Klatreparken Funky Monkey Park udvider med et 4,5 hektar stort område ud mod Hylkedalvej. Her vil en ny actionpark åbne til sommer.

Annonce

Kolding: Der bliver masser af plads at boltre sig på, når klatreparken Funky Monkey Park bliver udvidet med en ny actionpark til sommer. Virksomheden bag klatreparken har nemlig købt et 45.000 kvadratmeter stort areal ud mod Hylkedalvej, hvor entreprenørvirksomheden NCC hidtil har opbevaret materialer, få hundrede meter fra Funky Monkey Park.

Indtil videre har direktør for Funky Monkey Park Søren Madsen ikke lagt sig helt fast på, hvad den nye actionpark præcist skal indeholde. Muligheden for at købe arealet opstod nemlig ret pludseligt.

- Vi har 1000 idéer. Der sker en hulens masse i Hylkedalen, blandt andet med et kommende trailcenter, og det vil vi gerne være en del af. Og så har jeg da en forhåbning om, at det kan give noget synergi med klatreparken, forklarer han, som ser købet af det store område som en oplagt investering.

- Selvfølgelig koster det nogle penge, men det er en langsigtet investering, der giver os en platform for at lave noget rigtig godt.

Ny actionpark

1. juni åbner den nye actionpark på et 45.000 kvadratmeter stort areal ud til Hylkedalvej nogle hundrede meter fra Funky Monkey Park.Hvilke aktiviteter der kommer på det nye område er endnu ikke afgjort, men det ligger fast, at der skal være paintballbane.

Annonce

Ny paintballbane

Selvom de fleste af den nye actionparks aktiviteter endnu ikke er på plads, så er det allerede afgjort, at Søren Madsens paintballbane i Kolding Nord skal flytte til den nye actionpark, hvor den vil komme til at fylde omkring en hektar af pladsen.

- Det var faktisk det, jeg startede med i 1992, så jeg har en lille kærlighed for paintball og synes, det er skide skægt. Så der skal gøre noget ekstra ud af det, siger han og tilføjer, at man stadig vil kunne bruge paintballbanen på Dons Landevej, indtil den nye actionpark åbner 1. juni.

Ud over paintballbanen forventer Søren Madsen at kunne præsentere en eller to aktiviteter mere på det nye areal til sommer, mens der i de kommende år løbende vil blive tilføjet flere nye aktiviteter.

- Det vil være noget, der handler om at bruge sig selv og være fysisk aktiv. Det bliver i det spor, forklarer han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce