Annonce
Mærkedage

Ny bankdirektør i Handelsbanken Kolding-Lillebælt

34-årige Martin Jørgensen er udpeget til at stå i spidsen for Handelsbankens filialer i Kolding og Fredericia. PR-foto

Kolding: Martin Jørgensen er tiltrådt som ny direktør i Handelsbanken Kolding-Lillebælt. Han skal stå i spidsen for et nyt filial set-up.

34-årige Martin Jørgensen er udpeget til at stå i spidsen for Handelsbankens filialer i Kolding og Fredericia. Martin overtager efter Carsten Johansen og Brian Sørensen, der begge har fået nye udfordringer i banken, fremgår det af en pressemeddelelse fra banken.

- Som en ansvarlig bank skal vi hele tiden revurdere, om vi kan drive vores forretning på en enklere måde og skabe øget, langsigtet værdi for kunderne, medarbejderne og lokalområdet siger Martin Jørgensen og fortsætter:

- Jeg ser et stort potentiale i det nye set-up og ser frem til at hilse på kunder og samarbejdspartnere.

Martin Jørgensen har arbejdet i Handelsbanken siden 2014, hvor han har gennemført bankens interne lederuddannelse og senest været stedfortrædende direktør i Handelsbanken Horsens. Han har boet i Trekantområdet hele sit liv og tilbringer fritiden med familien og løb.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce