Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny bar vil lave Koldings bedste fest

Claus Hansen er ejer af den nye bar Club Koks i Munkegade. De seneste uger har baren gennemgået en større renovering, og håbet er, at man kan åbne i næste weekend. Foto: Steffen Nielsen
Den nye bar Club Koks i Munkegade vil konkurrere på prisen og den gode stemning.
Annonce

Munkegade: Efter nogle ugers male- og renoveringsarbejde er Koldings nyeste bar klar til åbning - efter planen i næste weekend.

Baren, som har fået navnet Club Koks, tager over i Munkegade 6, hvor cocktailbaren Moods har haft lokaler indtil for en måneds tid siden, og udtrykket er et noget andet end tidligere. Pastelgrønne og lyserøde vægge og lofter er blevet erstattet med mere klassiske grå og sorte farver, der er kommet murstenstapet op, og flere steder er der dekoreret med lp'er og billeder.

Bag det nye sted står 51-årige Claus Hansen, som har mange års erfaring fra restaurationsbranchen, både som dørmand og bestyrer, senest med baren Gøg & Gokke i Horsens, som han drev i tre år indtil 2017.

- Jeg var på jagt efter noget nyt og havde en kammerat, der sagde, at jeg skulle prøve at kontakte dem, der havde Moods, fordi de ønskede at træde ud af det. Det har en lidt broget fortid hernede, og de kørte forretningen som de gjorde, men jeg har en anden tilgang til det, siger han.

Club Koks

Den nye bar Club Koks har hjemme i Munkegade 6.

Barens ansøgning om bevilling er i øjeblikket ved at blive behandlet, og indehaver Claus Hansen regner med at være klar til at åbne for Koks i næste weekend.

Se mere på www.facebook.com/KoksKolding.

Annonce

Alle kan være med

Den nye bar bliver et sted for alle over 18 år, og det er især på prisen, Koks skal konkurrere.

- Det bliver ikke så meget med fancy drinks. Vi kører mere på mængden, og vi ligger i den rigtige prisende, så alle kan være med. Jeg har allerede hørt flere sige, at det er lige det, Kolding mangler, forklarer Claus Hansen, som selv kan trække på sin erfaring fra dørmands- og sikkerhedsbranchen, når han åbner den nye bar.

- Folk skal føle sig i trygge rammer, og at de har ligesindede at forholde sig til. Det bliver et sted for alle, hvor de kan fyre en fest af og et sted, hvor der er styr på tingene. Vi har ingen ambitioner om at være størst, men vi vil være bedst og lave den bedste fest.

Koks vil have åbent torsdag, fredag og lørdag. Torsdag forventer Claus Hansen at arrangere open mic, hvor amatørmusikere og -komikere kan vise, hvad de kan, mens barens gæster kan hygge sig med terninger og god musik. Fredag og lørdag bliver det med DJ's og livemusik.

Annonce

Elsker nattelivet

Claus Hansen stammer fra Fredericia, og han har som dørmand blandt andet stået i døren på stedet Mainstream i Jernbanegade, og han har gået i byen i både Kolding og Vejle. Derfor kender han byen ret godt.

- Det er en dejlig by at komme til og holde en fest, siger han og understreger, at han ikke ser de andre gå-i-byen-steder som konkurrenter til Koks.

- Jeg ser dem som kolleger, for vores koncept ligger alligevel et stykke fra hinanden.

I det daglige vil Club Koks blive ledet af bestyreren Marc Bernberg Hansen, men Claus vil også selv være til stede både i baren og i døren. Han elsker nemlig arbejdet i nattelivet.

- Nattelivet er en livsstil, og enten elsker man det, eller også er det videre med det samme. For mig er det der, jeg har det bedst. Jeg kan godt lide kontakten med den brogede menneskeskare, der kommer i byen. Det har altid tiltrukket mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce