Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny butik sælger alt til fitness-folket

Laurynas Matiukas står bag den nye butik IronYou i Søndergade. Han startede sin forretning, da han selv manglede et bredere udvalg af kosttilskud til sin træning. Foto: Steffen Nielsen
Der er fyldt godt op med blandt andet kosttilskud og træningstilbehør på hylderne hos Søndergades nye butik IronYou.
Annonce

Kolding: Det startede som en webshop for et år siden, men nu har indehaver af IronYou Laurynas Matiukas også åbnet sin første fysiske butik i Kolding, hvor man blandt andet kan købe proteinpulver, træningstøj, vitaminer, mineraler og andre kosttilskud til træningen.

Og selv om der efter et år er kommet godt gang i netbutikken, så ser Laurynas Matiukas også et potentiale i en fysisk butik. Og her faldt valget altså på Kolding.

- Jeg bor med min forlovede i Vejle, men jeg så et større potentiale i Kolding, fordi det er en lidt større by, og der er mange fitnesscentre. Jeg synes stadig, den fysiske butik har en værdi, fordi man kan komme ind og se varerne og stille spørgsmål til os, siger han.

Annonce

Ikke meget at vælge imellem

Laurynas Matiukas kommer fra Litauen og har boet i Danmark i fire år. Her har han færdiggjort en uddannelse inden for marketing og internationalt salg, inden han startede IronYou.

- Jeg startede det, fordi jeg selv gik til fitness og så, at der ikke er ret mange produkter at vælge imellem på det danske marked, så jeg ville prøve at importere noget, som er både stærkere og bedre end det, man ellers kan få, forklarer han.

Kunderne i butikken er i følge indehaveren en blanding af seriøse sportsfolk, folk der går til fitness, og folk der gerne vil tabe sig.


Jeg bor med min forlovede i Vejle, men jeg så et større potentiale i Kolding, fordi det er en lidt større by, og der er mange fitnesscentre.


IronYou

Den nye butik i Søndergade forhandler et bredt udvalg af kosttilskud til træning.

Butikken startede som ren webshop, og afdelingen i Kolding er den første fysiske butik.

Se mere på www.ironyou.dk eller find butikken på Facebook og Instagram.

Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce