Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny daginstitution til 120 børn på vej i nordbyen

Det er her, Kolding Kommune er gået i gang med at lave lokalplanen for en ny daginstitution. Foto: Styrelsen for dataforsyning og effektivisering
Daginstitutionen Skovbrynet skal lukkes for at give plads til Comwells store udvidelse. Nu baner Kolding Kommune vej for en ny på Dyrehavevej.
Annonce

Kolding: Endnu en funklende ny daginstitution er i støbeskeen i Kolding.

Denne gang bliver det formentlig nordbyen, som får glæde af et nybyggeri på Dyrehavevej, hvor Kolding Kommunes planafdeling netop er gået i gang med at lave en lokalplan for en daginstitution med plads til 120 børn. Forslaget er, at den nye børneinstitution skal placeres i umiddelbar tilknytning til den gamle Dronning Dorothea Skolen - nærmere bestemt på et grønt areal, som i dag fungerer som boldbane.

Det er Comwells store udvidelsesplaner, som gør en ny institution nødvendig. I forbindelse med udbygningen af konferencehotellet på Skovbrynet må daginstitutionen her af samme navn nemlig rives ned, hvilket Koldings politikere for længst har sagt ja til. Der er i dag plads til 75 børn i Skovbrynet.

Så kommunen gør nu planerne klar til, at der kan bygges nyt på Dyrehavevej. Der bliver i givet fald tale om et byggeri på cirka 1700 kvadratmeter i to etager med den kommende, store daginstitution Kildemosen ved Lykkegårdsvej som forbillede. Kolding Kommune regner med, at lokalplanforslaget for et nybyggeri ved Dyrehavevej kommer i offentlig høring i sensommeren, så det kan vedtages endeligt i byrådet inden jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce