Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny ernæringsterapeutisk klinik åbner i Kolding

Anja Lindberg har åbnet en ernæringsterapeutisk klinik på Pakhuset 8 A i Kolding, hvorfra hun vil hjælpe de koldingensiske familier til en sundere hverdag. Foto: PR

Kolding: Anja Lindberg vil gøre de koldingensiske familier sundere. 46-årige Anja Lindberg er netop blevet færdig med sin uddannelse som ernæringsterapeut i København og har netop åbnet sin egen klinik på Pakhustorvet 8 A i Kolding.

Tilgangen er ikke, at det blot handler om at tabe sig men derimod om at få en sundere livsstil, siger den nyåbnede klinikejer. Det handler endnu mere om at forstå kroppens signaler, når forskellige lidelser opstår, for det er kroppens måde at fortælle, at noget er i ubalance.

- Man må jo sige, at det aldrig har været mere relevant at tale om et sundt og stærkt immunforsvar, og her kan man altså gøre ret meget igennem sin kost. Mange af de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, kan man spise sig til, så når der bliver sagt, at er du bliver hvad du spiser, er der noget om det, siger Anja Lindberg.

Udover den mere almindelige konsultation har Anja har netop lanceret et familieforløb, hvor hun kommer hjem til familien og går deres hverdag igennem og laver en plan, for de næste tre måneder, der er tilpasset i forskellige trin, som passer alle i familien.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce