Annonce
Mærkedage

Ny filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kolding

Jan Krammer afløser Jan Andersen som filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kolding. PR-foto

Kolding: Arbejdernes Landsbank i Kolding får en ny "Jan" som filialdirektør, fordi den nuværende "Jan" med efternavnet Andersen har valgt at gå på pension.

Den nye Jan i banken hedder Jan Krammer og havde første arbejdsdag den 1. april. Han er 48 år, er opvokset i Holsted og har trådt sine barnesko i den nuværende Vejen Kommune, hvor han også har boet hele sit liv, indtil han for fire år siden flyttede til Horsens med sin hustru og deres fire fælles børn i alderen 10 til 17 år.

De fleste år i karrieren har han tilbragt som filialchef for Sydbank i Vamdrup 2006 til 2015. De seneste år har han været ansat i Alm. Brand i Vejle og Kolding.

- Jeg kender først og fremmest Arbejdernes Landsbank som en bank, der tænker langsigtet, og hvor kunderne er glade og tilfredse. Banken er kåret som "danskernes foretrukne bank" 11 år i træk, og det er jo meget beundringsværdigt. Min erfaring er også – som tidligere konkurrent - at det er svært for andre banker at tiltrække kunder derfra, fortæller Jan Krammer i en pressemeddelelse.

I fritiden er han med i et skyttelaug i Horsens. Indimellem spiller han lidt oldboys-fodbold, og så har han planer om at svinge golfkøllerne lidt oftere i fremtiden.

I Arbejdernes Landsbank i Kolding skal Jan Krammer køre ledelsesmæssigt parløb med Michael Bitsch Jakobsen, der er udnævnt til erhvervscenterdirektør, efter han har været erhvervskundechef i filialen siden juni 2019.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce