Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny forening i Brændkjær samler trådene

Aktiviteter som Brændkjærbrødet, Brændkjærbajeren og Brændkjær Byfest bliver fremover til i et samarbejde mellem Brændkjærhallens Venner og Brændkjær Aktivitetsforening. Privatfoto

Kolding: Brændkjær Aktivitetsforening har set dagens lys. Kredsen bag vil gerne gøre det nemt for bydelens borgere at engagere sig i aktiviteter, uden at de selv skal stifte en forening.

- Vi har skabt en samlende forening, en aktivitetsforening, som både rummer idræt og kultur og alt det andet, som vi går og finder på. På den måde kan man melde sig ind i BAF og tilbyde at stå for en aktivitet, som foreningen så udbyder. Så behøver alle ikke lave deres egne vedtægter og gå gennem den efterhånden noget krævende procedure at oprette en forening, fortæller Carsten Borch, formand for Brændkjær Aktivitetsforening.

Brændkjær Aktivitetsforening, kaldet BAF til daglig, holdt i weekenden en stor brainstorm på Teams, hvor der kom mange forslag, som ifølge Brændkjær Aktivitetsforening viser, at foreningen kan være med til at nytænke både kultur- og idrætsaktiviteter i Kolding.

Behovet for en aktivitetsforening er opstået i takt med, at Brændkjærhallens Venner, som står for byggeriet af Brændkjær Idræts- og Kulturhus, skal koncentrere sig mere om at bygge og efterfølgende drive en hal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv

Annonce