Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny forstander på international højskole

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en højskole, der udfordrer, inspirerer og udruster nutidens unge med en tro på, at det, Gud har lagt i dem, er stærkt, siger Lars Bo Olesen. PR foto
Annonce

Kolding: Lars Bo Olesen fra Herning bliver 1. august ny forstander på Kolding Internationale Højskole. Højskolen, der har til huse i den karakteriske røde bygning på Koldings højeste punkt i Seest, har de seneste godt fire år været ledet af en duo bestående af forstander Ingrid Frederiksen og Peter Prothero, præst i Equippers Church i London. Peter Prothero meldte sin afgang i november sidste år, så der var lagt op til et nyt setup i det nye år.

Valget er faldet på Lars Bo Olesen, der er præst i Åbenkirke i Herning. Fra 1. august kommer Lars Bo Olesen til at indgå i et ledelsesteam med den nuværende forstander Ingrid Frederiksen, men i en ny konstellation, hvor han primært skal være den visionære drivkraft, og hvor hun skal have ansvaret for den daglige drift.

Højskolen har et internationalt præg med studerende fra Danmark og fra hele verden. I de senere år har man særligt styrket en kirkeforankret træning, hvor eleverne har været tilknyttet ugentlig praktik i kirker forskellige steder i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce