Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny frisørsalon åbner på Ndr. Ringvej

Katrine Sindholt åbner den 1. december sin salon på Ndr. Ringvej 29. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Der kommer igen lys i vinduerne i den lille salon på Ndr. Ringvej 29, efter den i en periode har været lukket. Tirsdag den 1. december åbner Katrine Sindholt egen frisørsalon, Hair by Sindholt.

- Jeg har vidst lige siden mit sidste år som elev i 2013-2014, at jeg en dag ville være selvstændig. Faget ligger op til eget erhverv i alle tænkelige variationer - og netop det tiltaler mig så meget, fortæller Katrine Sindholt.

- For jeg har aldrig haft lyst til at arbejde i en stor salon, men vil meget hellere være i en lille salon, hvor kunderne virkelig kan mærke indehaverens nerve og personlighed. Med min egen salon får jeg nu mulighed for at gøre alting som jeg ønsker, uden at gå på kompromis med andre end mig selv, siger indehaveren af Hair by Sindholt.

Tidsbestilling kan ske på telefon eller via salonens online bookingsystem, som kan findes på hairbysindholt.dk. Hair by Sindholt tilbyder ud over de almindelige frisørbehandlinger også hairextensions.Jeg har vidst lige siden mit sidste år som elev i 2013-2014, at jeg en dag ville være selvstændig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce