Ny frokostrestaurant er kommet godt fra start i AL Passagen: Det vælter ind med bookinger resten af december
Onsdag den 1. december slog frokostrestauranten, Restaurant Johansens, dørene op i AL Passagen. Det nye spisested er kommet godt fra start og har bookinger i kalenderen resten af året, lyder det fra kok Jonas Poulsen.
Copy link address
Mathilde Nygaard Jespersen mnyje@jfmedier.dk
Annonce
Kok Jonas Poulsen står i spidsen for den nye frokostrestaurant, som havde første åbningsdag den 1. december. Jonas har tidligere arbejdet på blandt andet The Mokka Café, som også ligger i AL Passagen, og hos Brdr. Price i både Tivoli og Herning. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Navnet Johansens er en hyldest til fabrikant Andreas Lorens Johansen, der i 1855 grundlagde møbelsnedkeriet A.L. Johansen i Kolding, og som sidenhen fik AL Passagen opkaldt efter sig. Også indretningen er en hyldest til den gamle fabrikant, der var optaget af godt håndværk og kunst. Derfor bliver stedet indrettet med høje snedkererede paneler, specialbyggede grønne sofaer og et loftsmaleri af kunstneren Michael Vange, som man kan se på billedet her. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Restaurant Johansens er åbnet i den ene ende af AL Passagen. Der er åbent hver dag fra klokken 11.30, og der er hovedsageligt fokus på det gode smørrebrød og brasserie. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen