Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny fysioterapeut er åbnet i Kolding

Nis Lindeneg (tv.) er den daglige leder af den nye klinik. Han er samtidig behandler med speciale i nakke- og skulderproblematikker, mens klinikkens anden fysioterapeut Benjamin Boesen Hansen (th.) har lænd og ben som sit primære interesseområde. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
FysioDanmark åbnede i starten af januar ny klinik på Toldbodgade 5. I de nye lokaler er der indtil videre ansat to fysioterapeuter, men en tredje er på vej, og så har klinikken også indgået samarbejde med en kiropraktor i byen.

Kolding: I starten af januar har en ny klinik for fysioterapi slået dørene op på Toldbodgade 5. Det er FysioDanmark og fysioterapeuterne Nis Lindeneg og Benjamin Boesen Hansen, som er rykket ind i lokalerne, og som de seneste mange uger har bakset med at få alle detaljer på plads.

- Vi har selv gået og skruet lidt småting fast i væggene og sørget for at sætte et netværk op og alle sådan nogle ting, så der har været nok at se til, og lidt anderledes arbejdsopgaver kan man sige, siger Nis Lindeneg grinende.

Han er den daglige leder af den nye klinik og har arbejdet som fysioterapeut siden 2009, mens Benjamin Boesen Hansen er nyuddannet, men har behandlet det seneste halve år og desuden har arbejdet som massør hos FysioDanmark i Vejle i de seneste tre år.

- Vi håber også at kunne få en massør tilknyttet fast her i lokalerne, og så har vi fået etableret et samarbejde med en kiropraktor i byen, så man har mulighed for forskellige typer af behandling, som kan supplere hinanden. For eksempel hvis man efter at være blevet løsnet op hos kiropraktoren har brug for mere stabilitet i kroppen, så kan man blive henvist videre til os, og den anden vej rundt, forklarer Nis Lindeneg.

Annonce

Nye ansigter på vej

Foruden at være på udkig efter en ny massør, så håber Nis Lindeneg også, at der ingen længe kan være endnu en fysioterapeut på vej til Toldbodgade.

- Vi kunne godt tænke os også at få ansat en kvindelig fysioterapeut. Det giver både en god dynamik på selve arbejdspladsen, og så er der nogle patienter, som af den ene eller anden årsag foretrækker at komme ind til en kvinde. Der skal være plads til alle, siger Nis Lindeneg.

Klinikken har indtil videre cirka 60 patienter tilknyttet og åbnede den 4. januar. Foruden de fire behandlerrum rummer lokalerne også omklædningsfaciliteter og to større arealer med diverse trænings- og genoptræningsudstyr.


Vi håber også at kunne få en massør tilknyttet fast her i lokalerne, og så har vi fået etableret et samarbejde med en kiropraktor i byen, så man har mulighed for forskellige typer af behandling, som kan supplere hinanden.

Nis Lindeneg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce