Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny hundefrisør åbner i Låsbygade

Ann-Christine Fredensborg åbner ny hundefrisør i Låsbygade under navnet AC Hundepleje. På billedet er hun i gang med at vaske hunden Jalte, der skal på udstilling. Foto: Steffen Nielsen
29-årige Ann-Christine Fredensborg åbner ny hundesalon. Hun er udlært hundefrisør på Island og studerer hundeadfærd ved siden af arbejdet.
Annonce

Kolding: Ann-Christine Fredensborg har altid vidst, at hun skulle arbejde med dyr. Derfor tog hun for nogle år siden grunduddannelsen som dyrepasser, men det var først for halvandet år siden, hun fandt det helt rigtige fag.

Hendes kæreste havde fået et job på Island, og Ann-Christine flyttede med. Og her kom hun i lære som hundefrisør i Reykjavik.

- Jeg er en kæmpe dyreelsker, især hunde og heste har en stor plads i mit hjerte, og jeg elsker at have med hunde at gøre hver dag, forklarer hun.

Derfor var det også helt nærliggende, at Ann-Christine åbnede en hundesalon, da hun og kæresten flyttede tilbage til Danmark sidste efterår. I første omgang fandt hun et lille lokale i Jordrup, men nu forsøger hun sig med en salon midt i Kolding i Låsbygade 24, hvor hun åbner lørdag 25. januar.

- Jeg kan fornemme på de kunder, jeg allerede har, at der er mangel på det i området, og at de plejer at køre udenbys for at få klippet deres hunde, fortæller hun.

AC Hundepleje

29-årige Ann-Christine Fredensborg driver hundefrisørsalonen AC Hundepleje, som åbner i Låsbygade 24 den 25. januar.

Ann-Christine Fredensborg stammer fra Odense og bor i Kolding med sin kæreste og søn.

Hun er udlært hundefrisør og har taget grundforløbet som dyrepasser. Desuden tager hun i øjeblikket en uddannelse i hundeadfærd.

Se mere på www.achundepleje.dk.

Annonce

Håber på fuldtid

I salonen, som har navnet AC Hundepleje, klipper, bader og plejer Ann-Christine Fredensborg både store og små hunde, ligesom hun sælger et udvalg af hundefoder. Der vil i første omgang være fast åbent en dag om ugen og resten af tiden efter aftale.

Ind til nu har Ann-Christine haft et andet arbejde ved siden af hundeklipningen.

- Men jeg håber da, at jeg kan komme til at gøre det her fuldtid, siger hun.

Foto: Steffen Nielsen
Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce