Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny kiosk vil levere dine snacks til døren

Senest 1. december åbner Orhan Ramic Kongens Kiosk i Adelgade 4. I kiosken vil man blandt andet kunne møde Selma Kurtesi, som er med til at starte den nye forretning op. Foto: Steffen Nielsen
Senest 1. december åbner Kongens Kiosk i Adelgade. Kiosken kan både besøges online og fysisk og tilbyder levering i hele Kolding Kommune.
Annonce

Kolding: Snart kan du klikke ind på en hjemmeside og få leveret en cola, en pakke smøger eller en sixpack med øl fra en lokal kiosk.

Senest 1. december åbner Kongens Kiosk nemlig på Adelgade 4. Butikken er både en helt klassisk kiosk med varer på hylderne og en onlinekiosk, hvor man kan bestille sine ting på nettet, og man kan få dem leveret til døren i hele Kolding Kommune.

- Jeg har haft ideen længe, og da corona kom, tænkte jeg, at nu var det et godt tidspunkt at komme i gang, siger indehaver Orhan Ramic, som ud over den nye forretning også driver et rengøringsfirma.

- Vi kan hjælpe folk, så de ikke behøver at komme så meget ud, og samtidig kan det også være en hjælp til folk med en travl hverdag, supplerer Selma Kurtesi, som er med til at starte kiosken op og kommer til at passe forretningen en del af tiden.

Det er planen, at Kongens Kiosk skal have åbent fra 9-23 fra mandag til torsdag og fra 9 til 2 eller 3 fredag og lørdag.

Annonce

Også spillehal og grill

Ud over kioskvarer kommer Kongens Kiosk til at have en grillbar med pølser, pomfritter og andre grillvarer, og i et tilstødende lokale vil der i løbet af januar blive opbygget en spillehal med en række forskellige spillemaskiner.

Inden længe håber Orhan Ramic, at Kongens Kiosk vil vokse og blive til en kæde.

- Næste gang bliver det Vejle, hvor vi allerede kigger på nogle lokaler, siger han.

I første omgang handler det dog om at prøve konceptet af i Kolding og finde ud af, hvad der fungerer. Noget af det vigtigste bliver at levere god service, vurderer Selma Kurtesi.

- Vi vil gerne gøre det rart at komme her, så folk vælger os i stedet for Netto eller Fakta, siger hun.


Vi kan hjælpe folk, så de ikke behøver at komme så meget ud, og samtidig kan det også være en hjælp til folk med en travl hverdag.

Selma Kurtesi, Kongens Kiosk


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce