Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny massør: - Jeg har det godt, når jeg har hjulpet folk

Montha Olander Janyoojing starter 29. april Montha's Thai- & Spamassage. Foto: Steffen Nielsen

Montha Olander Janyoojing starter lørdag 29. april som thaimassør i Søndergade.

Søndergade: De seneste 13 år har Montha Olander Janyoojing ved siden af sit job som rengøringsassistent arbejdet som thaikok i virksomheden Thai House, som hun også er medejer af. Men nu starter Montha sin helt egen virksomhed Montha's Thai- & Spamassage i Søndergade 23, som åbner lørdag 29. april.

- Jeg har arbejdet som massør i Thailand før, men jeg har ikke selv startet noget op før i Danmark, fordi det er svært som udlænding, fortæller hun, som er spændt på den nye udfordring.

- Det er både lidt spændende og stressende, for jeg skal finde ud af alting selv. Men jeg har også venner og en mand, der hjælper mig.

Montha Olander Janyoojing

Stammer fra Thailand, men flyttede i 2000 permanent til Danmark.Er sammen med sin mand Kim medejer af cateringfirmaet thaihouse.dk.

Arbejder desuden som rengøringsassistent hos Kolding HF & VUC.

Starter Montha's Thai- & Spamassage i Søndergade 23 d. 29. april.

Holder i første omgang åbent fra 12-17. Bliver klinikken en succes vil hun dog gå ned i tid i sit rengøringsjob for at udvide åbningstiderne.

Folk har brug for at slappe af

Montha Olander Janyoojing har i en periode hjulpet en veninde, der også arbejder som massør, og her fandt hun ud af, at hun savnede arbejdet.

- Folk har så meget stress og mange spændinger, og de har brug for at slappe af. Jeg har det godt, når jeg har hjulpet dem, forklarer hun, som oplever, at flere og flere yngre opsøger den afslappende massage.

Stod det til Montha, burde langt flere sørge for at komme til en massør og få vedligeholdt kroppen.

- Ligesom huset skal vedligeholdes og bilen skal vaskes, så skal man også sørge for at passe kroppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce