Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny missionær: "Nu vil jeg arbejde med mennesker"

Rasmus Kjær Jensen skal være missionær i Tanzania for Brødremenighedens Danske Mission. Pressebillede
Annonce

Christiansfeld: Den 30-årige vestjyde Rasmus Kjær Jensen fik tændt en glød i sig på en tur til Nigeria og skal nu til Tanzania som missionær.

- I 9. klasse kom jeg på efterskole på Solgården i Tarm, hvor jeg fik et indgående kendskab til biblen. Bagefter begyndte jeg at komme i Indre Missions Unge i Ansager. Jeg kommer ikke fra en troende familie, så jeg havde lidt startvanskeligheder på mit kristenliv, fortæller Rasmus Kjær Jensen.

Efter 10. klasse tog han erhvervsuddannelsen som landbrugsmaskine-mekaniker, men har kun arbejdet som faglært i 3 uger. I stedet vendte han tilbage til efterskolen som volontør.

Efter et år som børne- og ungdomsmedarbejder ved organisationen Afrika InTouch søgte han ind på Diakonhøjskolen i Aarhus.

I tredje praktik var han et halvt år i Cape Town i Sydafrika og som færdiguddannet arbejdede han i Løsning på Bofællesskabet Skærvebo og Annekset.

- Nu gør du klar til at rejse til Kigoma i Tanzania. Hvad betyder "mission" for dig? - Jeg tror, at mission er, hvad Gud vil med denne verden. Som hans børn kan vi tage del i det arbejde, som Gud, vores Far, tildeler os hver især. Det er altså ikke det samme, vi skal, men vi er alle en del af det samme legeme, som Paulus slår fast i Romerbrevet. Derfor skal vi samarbejde og mere end det, siger Rasmus Kjær Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce