Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny sandwichbar på Søndertorv: Nasim og Shanti vil ikke gå på kompromis med kvaliteten

Shanti Khazai og hans kone Nasim åbnede i sidste uge spisestedet Basilikum på Søndertorv. Shanti har tidligere drevet flere spisesteder, blandt andet en sandwichbar i Jernbanegade, og de seneste to år har han været ejer af Baba's Pizza i Munkegade, som han fortsat står i spidsen for. Foto: Steffen Nielsen
Det nye spisested Basilikum åbnede i sidste uge på Søndertorv. På menukortet står især frisklavede sandwicher, og senere vil man også kunne købe blandt andet lune retter og is.
Annonce

Kolding: Interessen var overvældende, da sandwichbaren Basilikum mandag i sidste uge slog dørene op for første gang.

For selvom der ikke rigtig på forhånd var gjort reklame for det nye spisested, så strømmede folk til for at købe sandwicher, bagels, wraps, og hvad der ellers er på menuen hos Basilikum i de første tre dage inden midtbyens butikker gik i coronanedlukning.

Med nedlukningen er der kommet et helt naturligt fald i kundestrømmen, men indehaver Shanti Khazai er stadig positiv over modtagelsen.

- Jeg var meget overrasket over, hvor mange der kom, og folk har rost os rigtig meget. De var helt vilde med det, siger han.

I forvejen driver Shanti Khazai Baba's Pizza i Munkegade, og det vil fortsat være her, han skal have størst fokus. Når Basilikum er helt i omdrejninger vil hans kone Nasim nemlig overtage styringen af sandwichbaren.

- Min kone er i gang med en uddannelse inden for fødevarekontrol, og hun er snart færdig, og så bliver det hendes sted, siger Shanti Khazai.

Annonce

Kunderne vil have kvalitet

Fokus hos Basilikum er først og fremmest sandwich. Spisestedet får to gange om ugen leveret håndlavet brød fra Belgien, og i kølemontren kan man blandt andet vælge mellem sprængt oksebryst, lufttørret skinke, okseinderlår, kyllingeinderfilet og røget laks.

- Jeg har det sådan, at jeg vil hellere lukke butikken end at gå ned i kvalitet, og jeg er ret sikker på, at kunderne ikke har noget imod at betale nogle få kroner ekstra for at få noget kvalitet, siger Shanti Khazai, som håber, at sandwichbaren med tiden kan få aftaler op at stå om levering til nogle af midtbyens virksomheder og butikker.

Når midtbyen igen er oppe i omdrejninger, vil der ud over sandwich også blive føjet nogle lune retter til udvalget hos Basilikum, og i sommerhalvåret vil man blandt andet kunne købe softice, og friskpresset juice, som kan nydes ved borde på Søndertorv.

Basilikum

Den nye sandwichbar åbnede mandag før nytår på adressen Søndertorv 1.

I vinterhalvåret vil åbningstiderne være mandag til lørdag fra 11 til 17, mens der er længere åbent til sommer.

Ud over sandwicher og wraps kan man også blandt andet købe kaffe to go, og senere bliver der også åbnet for salg af lune retter og pastasalat.


Jeg har det sådan, at jeg vil hellere lukke butikken end at gå ned i kvalitet, og jeg er ret sikker på, at kunderne ikke har noget imod at betale nogle få kroner ekstra for at få noget kvalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce