Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny takeaway sælger tapas til weekenden

56-årige Allan Rathjen har masser af erfaring med fødevarer. For år tilbage startede han en sandwichbar på Agtrupvej, som senere udviklede sig til konceptet Muums, der nåede at have butikker i både Søndergade og Kolding Storcenter, inden det lukkede i 2017. Siden har han arbejdet med juiceproduktion hos Restart Juice i Kolding. Foto: Steffen Nielsen
Tidligere ejer af sandwichbaren Muums Allan Rathjen står i spidsen for nyt takeaway-koncept hos vinbutikken Vin Med Mere.
Annonce

Kolding: Siden foråret 2017 har man kunnet købe vin, spiritus og lækkerier hos den store butik Vin Med Mere på Haderslevvej. Nu udvider butikken med et nyt takeawaykoncept med tapas på menuen.

I spidsen for den nye takeaway står Allan Rathjen, som i første omgang producerer tapas til afhentning om fredagen.

- Jeg har selv været ansvarlig for at udvikle menuen, som er genkendelig tapas, men i en bedre kvalitet end jeg har set andre steder. Kunderne får lov til at smage nogle produkter, som de ellers ikke har mulighed for, for eksempel unikaoste, som ikke bare kan købes i almindelige butikker, siger Allan Rathjen, som selv laver blandt andet dressinger, humus og pesto til sin tapas.

At vinbutikken nu også skal tilbyde tapas er helt oplagt, mener Allan Rathjen.

- Når folk kommer herned for at købe vin om fredagen, skal de tit et andet sted hen for at købe noget mad, men nu kan de gøre det hele samtidig, og så kan vores sælgere rådgive dem om hvilken vin, der passer bedst til maden, forklarer han.

Annonce

Kan udvides

Vin Med Mere har butikker i både Kolding, Fredericia og Vejle, men i første omgang er det kun i Kolding, man kan købe tapas, og det bliver foreløbigt kun med afhentning fredag, hvis man bestiller senest dagen før.

- Det kan muligvis udvides til andre butikker og flere dage om ugen, men lige nu koncentrerer vi os om at få det til at spille max i Kolding, siger Allan Rathjen, som langede de første tapasanretninger over disken i fredags, hvor der i øvrigt blev udsolgt.

- Så det er et godt tegn, det er helt sikkert, smiler han.

Tapas hos Vin Med Mere

Det nye takeawaykoncept har klassisk tapas på menuen, men udvalget vil skifte afhængigt at årstiden.

I første omgang kan man bestille sin mad til afhentning om fredagen - det kræver at man bestiller senest torsdag.

Bestilling og menu kan findes på www.vinmedmere.dk.

Allan Rathjen står i spidsen for nyt tapas-koncept hos Vin Med Mere. Foto: Steffen Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce