Annonce
Ugeavisen Kolding

Ny tattoo-shop åbnede med fuld kalender

Der var mange gæster forbi, da Sailor's Ink åbnede i Kolding. Ved åbningen blev der budt på kaffe, sodavand, fadøl og en pølsevogn til fri afbenyttelse. Den nye tattoo-shop i Jernbanegade er indrettet med blandt andet skibslakerede borde, kunst fra artister på alle vægge, et glasskab til deres blæk, og et Olsen Banden-agtigt pengeskab. PR-foto
Koldings nye tatovør Sailor's Ink er åbnet efter flere måneders ventetid.

Kolding: Lørdag den 17. april blev Koldings nyeste tattoo-shop, Sailor’s Ink Kolding, indviet efter flere måneders forberedelse og renovering i Jernbanegade 35.

Interessen for at blive tatoveret hos Sailor’s Ink er tilsyneladende stor. Allerede fra åbningsdagen er samtlige tatovører nemlig booket indtil sommeren, skriver Sailor’s Ink i en pressemeddelelse.

- Vi har glædet os utrolig meget til denne dag. Det er ikke kommet uden slid og hårdt arbejde, så det, at vi endelig kan åbne dørene op, er en kæmpe lettelse. Vi er utrolig stolte over, hvad vi har formået at lave her på Jernbanegade, siger shopmanager Sille Klinge i pressemeddelelsen.

Annonce

I alt er der syv tatovører tilknyttet Sailor’s Ink i Kolding. I forvejen driver Sailor’s Ink også en forretning i Esbjerg.

Sailor's Ink er åbnet i Kolding. PR-foto
Sailor's Ink er åbnet i Kolding. PR-foto
Sailor's Ink er åbnet i Kolding. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce