Annoncørbetalt indhold

Nyd efteråret i Kolding

Denne artikel er sponsoreret af scor.dk

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Kolding har mere at byde på end Jyllands største shopping center, og hvis du endnu ikke har besøgt den smukke by, som ligger helt op til Lillebælt, så er det på tide. Brug efteråret til at gå på opdagelse i Koldings gader og smukke naturlandskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding - et kulturelt mekka

Kolding er en god destination for en weekendtur i efteråret. Byen kan nemlig tilbyde det fornemste indenfor natur og kultur. Hvis du ønsker at bruge en weekend på at opdage Koldings skjulte kulturskatte, så skal du tidlig op om morgenen, for her er meget at se. Det er en god ide at starte dagen ud på Trapholt museum ved Kolding Fjord. Trapholt er moderne kunst og design, når det er bedst, og du kan blandt andet se en unik samling af dansk møbeldesign. Museet er et kunstværk i sig selv med storslået arkitektur og en magisk beliggenhed ud til fjorden.

Nicolaj-komplekset er næste stop på vejen. Her finder du alt fra udstillinger og koncerter til spændende foredrag. Der er 7-8 udstillinger årligt og altid fri entre. Hvis du har brug for lidt åndelig påfyld i aftentimerne, så kan det være en god ide at tjekke programmet på Godset og Kolding Teater. Der er helt sikkert en koncert eller en teaterforestilling, som frister.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Natur og forkælelse

Kolding er omgivet af skove, fjord og strand, og der er derfor oplagt at vælge Kolding, hvis du er ude efter en ekstravagant naturoplevelse. Specielt her i efteråret, hvor naturen står i flammende farver, så er det fantastisk at bevæge sig ud i naturen. Gå en tur rundt om søen i Marielundskoven, hvor du fletter fingre med din kæreste, samtidig som I lader naturens vingesus fylde jer med ny energi.

I kan også leje en kano i Harteværket og padle rundt i skoven. Der er padleruter af forskellige længder, så I vælger selv, om det skal være en kortere eller længere tur. I kan også vælge at padle ind til midtbyen, spise frokost og padle tilbage. Kolding giver også rige muligheder til at prøve fiskelykken, måske fanger du din egen aftensmad. Hvis heldet ikke er med dig, så kan Kolding tilbyde gastronomiske restaurantopleveler for enhver smag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Romantisk weekendophold i Kolding

Kombinationen af kultur og natur, gør Kolding til et oplagt rejsemål for en romantisk weekend. I kan gå hånd i hånd rundt i skoven eller udfordre hinanden med bridgewalking på Lillebælt. Der er faktisk også muligheder for at besøge en af de nærliggende vingårde, hvis I har interesse for vin.

Hvis du endnu ikke har mødt den eneste ene, så kan det være du skal bruge efteråret på en online datingportal. Find din næste kæreste på en online chat, og inviter din date med til Kolding. Mange har mødt sin elskede via dating på scor, måske er det også der din nye flamme befinder sig.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nyt havecenter har meldt sin ankomst til byen: Nu er der sat dato på første åbningsdag

Ugeavisen Kolding

Optiker fra mindre by tilbyder synsprøver hos især ældre

Ugeavisen Kolding

Efter mere end en måned lukket: Nu er der godt nyt om festbutik i Kolding Storcenter

Ugeavisen Kolding

Fodboldfest på p-plads midt i byen: Klub vil invitere hele Kolding til at se Danmarks EM-kampe på storskærm

Ugeavisen Kolding

Lokal tour-helt viet af cykelprofil: Først sad hun på hjul - så gik han på knæ

Ugeavisen Kolding

Undertøjsbutik lukker efter mere end ti år i midtbyen

Ugeavisen Kolding

Kæden har i forvejen butik i midtbyen: Nu udvider chokolade-forretning med endnu en afdeling i byen

Ugeavisen Kolding

Klumme: Pædagogik, politik eller bare regneark

Ugeavisen Kolding

I februar meldte Kirsten ud, at hun lukker sin tøjbutik: Nu overtager Ulla i stedet forretningen

Ugeavisen Kolding

Lokal isbutik i midtbyen overtaget af ungt par: Snart kan du igen få hjemmebagte vafler

Ugeavisen Kolding

"Chris" og Majken er uadskillelige: - Vi har en lortehumor, og mange bedømmer os nok på vores udseende, men der er meget mere bag

Annonce