Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt ansigt i Skoletjenesten Kolding

Dennis Hornhave Jacobsen er blevet en del af Skoletjenesten Kolding. Foto: PR

Kolding: Den 1. april kunne Skoletjenesten Kolding byde velkommen til 37-årige Dennis Hornhave Jacobsen fra Odense, der nu er en del af skoletjenesteteamet på Kolding Stadsarkiv.

Dennis Jornhave Jacobsen har flere års erfaring i folkeskolen, hvor han har undervist i historie, samfundsfag, kristendom, dansk og håndværk og design. Derudover er han også kendt for en række aktivitetsbøger og læremidler. Han har blandt andet samarbejdet med musiker og forfatter Sigurd Barrett og været medforfatter til undervisningsmaterialet til ”Sigurds Danmarkshistorie”, samt bidraget til aktivitetsbogen ”Sigurd fortæller Bibelhistorie”.

Dennis er derudover medlem af Undervisningsministeriets rådgivningsgruppe for historie, ligesom han er en del af Historielabs Advisory Board.

Annonce

- Der var meget stor efterspørgsel på stillingen til Skoletjenesten Kolding og mange kvalificerede ansøgere i det 192 store ansøgerfelt, men med Dennis får vi nogle nye og spændende kompetencer ind i Skoletjenesten Kolding, som i særlig grad kan styrke den udvikling, som vi har gang i nu, udtaler stadsarkivar Lene Wul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce