Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt atletikanlæg opføres i Seest

I weekenden holdt Kolding KFUM Atletik og Motion sit sidste stævne nogensinde på det nuværende atletikanlæg på Kolding Stadion. I løbet af kort tid fjernes løbebanen udenom fodboldbanen, så fodboldbanen kan flyttes længere over mod den østlige tribune. Her er det den tidligere Kolding-pige Janne Nielsen, der springer ved weekendens stævne. Foto: Ludvig Dittmann
Der er nu sat geografi på placeringen af det nye atletikanlæg, der senere i år skal opføres i Kolding. Det rykker til Seest Idrætspark.
Annonce

Kolding: Efter at have ligget på Kolding Stadion i årevis, bliver det nu Seest Idrætspark, som bliver nyt hjemsted for Koldings kommende atletikanlæg, der flytter fra stadion.

For godt en måned siden besluttede byrådets partier at sætte 10 millioner kroner af til det nye atletikanlæg, og i første omgang havde man kig på den nuværende skoleatletikbane ved Munkevængets Skole som ny placering.

Men da der ikke er nok plads der til anlægget, begyndte man at kigge andre steder hen. Og her er valget faldet på Seest Idrætspark.

Formanden for Kolding KFUM Atletik og Motion, Lars Nørgaard, fremhæver, at atletikklubben med den nye placering kommer til at ligge tæt på andre idrætsforeninger.

- Det er et godt sted, og vi er glade for at komme ud et sted, hvor der er liv. Jeg tror, vi kan få nogle synergieffekter ud af det, siger Lars Nørgaard.

Han ser også frem til, at den nye løbebane får den rigtige ovale form i modsætning til den nuværende løbebane på stadion, der er for firkantet. Formentlig er det nye atletikanlæg klar i slutningen af i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce